• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nicklerinizin Anlami Ne?:))

heh wannam süpersinnn:)))
ben de düşündüm düşündüm ne nick koysam die
bazen çok çocuksu davranıyorum kocam bana şeker gibisin diydi aklıma ordan geldi
sonuna da cik ekledim işte
oldu sana şekerciikk

ayrıca azul çok yaratıcı buldum cnm

heh wannam süpersinnn:)))
ben de düşündüm düşündüm ne nick koysam die
bazen çok çocuksu davranıyorum kocam bana şeker gibisin diydi aklıma ordan geldi
sonuna da cik ekledim işte
oldu sana şekerciikk

ayrıca azul çok yaratıcı buldum cnm

bak ara sira kiziyosun adama ama esin sana seker gibisin diyo.kaydirigubbakcemile3

siteye üye olurken bitaraftan eşimle tartışıyoduk sanki sen çokmasumsun dedi bana bende nickimi cokmasum yaptım iştebilmiyorumkismile

Son düzenleme:
bugüne kadar hep kivilcim yadqa cigtanesi nicklerini kullaniyodum.. bu siteye girince ayse_on yaptim.. soyismimiz onur.. bugüne kadar adim hep kivilcim olarak kalmisti simdi herkes beni ismimle taniyo ve daha samimi oluyo bence.. zaten zamanla birbirimizi taniyinca nickle isim birbirine karisiyo.. neydi bunun adi diye zorlanmaya basliyo insan.. ama haala favori nickim kivilcim bayanssulusmile

bugüne kadar hep kivilcim yadqa cigtanesi nicklerini kullaniyodum.. bu siteye girince ayse_on yaptim.. soyismimiz onur.. bugüne kadar adim hep kivilcim olarak kalmisti simdi herkes beni ismimle taniyo ve daha samimi oluyo bence.. zaten zamanla birbirimizi taniyinca nickle isim birbirine karisiyo.. neydi bunun adi diye zorlanmaya basliyo insan.. ama haala favori nickim kivilcim bayanssulusmile

selenada kivilcim vardi. bilirmisin?

oğlumun ad ve soyad kısaltması oğlum üye olurken o koydu nickimi
isim babası oopuyorumnanaktan

Ya arkadaşlar süper nickler var benim niye aklıma gelmez böyle nickler bilmem valla çok hoşuma gitti. benimde nette üye olduğum yerlerde mineöğretmen olunca buradada değiştirmedim. ama hepinizde çok yaratıcısınız valla hayran kaldım.

Back