Nicklerinizin Anlami Ne?:))

Muchas Gracias sekercik...
Çok teşekkür ederim yani..!

Seninki de çok şeker!kaydirigubbakcemile5

ay bende nick konusunda hep ketum olanlardanım
karakız olmasının nedenide herkesin bana karakız diye seslenmedinden kaynaklanıyo zira biraz karayımdırda kaydirigubbakcemile3

wannam eewet kocama kızarım ama çok da severim:) amaan ben huysuzum şekerim azcık da alınganımmm

azul cumm eyvallahh)

bende evlenmeden önce bunalımdaydım panik atak tedavisi görüyordum kk danda panik ataklılar bölümüne bakıyodum anlayacağınız o anda aklımdan yarem geçti 21 de trafik kodu
yarem21

buralardayım ama azcık inzivaya çekilmiştim.başka topiklere bakıyorum kafam dağılsın diye
anladım canım.

KRıKıTOS=gritçe güzel kadın demek hatta biraz hafif alımlı işveli kadın demek bizim bütün soyumuz gritten gelme küçükken ananem evde gritçe konuşurdu devamlı oradan biraz biraz biliyom bende

bende senelerdir kenya yı kullanıyorum
aslında arkadaslarım bana bu sekilde seslenirdi üni.ye hazırlanırken
beni tanıyan ark. biliyordur beden eğitimi okudugumu
yazları sabah aksam antrenman yapıyorduk acayip yanmıstım söylemesi ayıp iyi de kosuyordum
iyice bronzlastıgım ve iyi kostugum için ( en iyi atletler genelde kenyadan cıkarmıs ) bana kenya derlerdi halada bir cogu öyle seslenir :))

mai eski türkçede mavi demek,berf ise farsçada kar demek.yani sonuç olarak nickimin anlamı mavi kar

hahahahaa, seni afrikali seni.kaydirigubbakcemile3

mai eski türkçede mavi demek,berf ise farsçada kar demek.yani sonuç olarak nickimin anlamı mavi kar

aaa, buda cok guzelmis.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…