nicklerinizi nasil sectiniz arkadaslar?
anlami ne? sizin icin ne ifade ediyo?
hadi paylasip eglenelim.
ben basliyim;
ben bu siteyi ikinci cocuk isterken kesfettim.
uzun bir sure misafir olarak okudum.
paylasimda bulunmak istedigimde uye olurken dusundum, niye burdayim, bebek istedigim icin.
I want a baby=bebek istiyorum.
bu uzun olunca kisalttim wannababy oldu.
gerci simdide sadece wanna oldu.kaydirigubbakcemile3
hadi bakalim.
wannos delikafaduldenyakında wannoş olursa şaşırmadelikafadulden
ben nick bulma özürlü olduğum için direk adımı yazdım oğlum doğduğtan sonrada onun ismini ekledim
iyi düşünmüşsün wannacım, anlamlı olmuş :)
benim nickim filiz_onur. benim ismin eşimin ismi. pek yaratıcı diil ama genel olarak kullandığım nick buydu.
Benim nickimin anlamı İspanyolca 'mavi' demek,
Birkaç isim denedim olmadı,ben de çok sevdiğim İspanyolca şarkılardan birinde şöyle bir cümle geçiyordu:
Gözlerinin mavisi gökyüzününkinden daha mavi!
Ordan esinlendim 'AZUL' dedim.
Orijinal olmuş ama de mi? zemuszemus
cok guzelmis anlami.Benim nickimin anlamı İspanyolca 'mavi' demek,
Birkaç isim denedim olmadı,ben de çok sevdiğim İspanyolca şarkılardan birinde şöyle bir cümle geçiyordu:
Gözlerinin mavisi gökyüzününkinden daha mavi!
Ordan esinlendim 'AZUL' dedim.
Orijinal olmuş ama de mi? zemuszemus
:roflol::roflol:sositosositosositosositosositososito
benim niye aklıma gelmez böle şeyler benden nick isteyince kal geliyo bana
seninkininde anlami guzelmis canim.Bende aynen Wanna gibi uzun süre sadece okudum bu siteyi özellikle "gebelik belirtileri" bölümünü, eşimle mart 2009 da tüp bebek tedavisi için dr a gitmeye başlamaya niyet etmiştik; paylaşımda bulunmaya karar verince nickimi mart09 yaptım ve şubat 2009 da hamile olduğumu öğrendim. Meğersem kızım sadece kendi istediği zaman gelmeye niyetliymiş:))))
face de senin adin dil diye baslamiyo ama.:uhm:benimkide benim ve kocişin ilk 3 harfi
hiç uğraşamam valla nick aramakla falan
ay az tembelmiyim ne:))))))))
sempatiksalakcinnibenimde
benim ve eşimin isimleri
bende pek yaratıcı değilim
lavinya bi çiçek ismi ordan geldi aklıma:)
bebek uyuturken "dandini, dandini dastana,danalar girmiş bostana"ninnisi var,siteye üye olduğumda yaşım 28di, annemin memleketi Giresunun plaka da 28.
benimde kızımın adı yıldız ve ben ona hep melegim diyorum üye olurkende öyle melegim yıldız yaptım
ana bir nik için bile bu akadar kafa yoruyorsanız vallahi helal olsun size benim nikim ise ilk oğlumun adı kendi adımı yazsam çok farklı isim olduğu için hemen anlaşılırım ben olduğum o yüzden oğluşumun adını yazdım......
opuyorumnanaktannick sorduğunda bende kal gelenlerdenim saatlerce düşünürüm, buraya üye olduğum günlerde beyazmelek filmini izlemiştim aklıma ilk o geldi :)
Chance21 - Şans, Diyarbakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?