Nicklerimizin anlamlarını paylaşalım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
selaaaaaaaaaam merak ettimde aceba bi mahsuru yoksa açıklarmısınız:))
Sitedeki Takma adınızın anlamı nedir bayanlaaaaaaaaaaaaar delikafadulden
bnmki mesela bir marka olmuş çizgi kediciğin adıdır...
ya sizinki sengözlerimebaksanab

benim ki mısırda bi tanrı adı. güneş tanrısı ve gizli güçlerin birleşimi demek. eski mısıra merakımdan kaynaklanan yıllardır kullandığım bi nick..

ay benimkinin anlamı açık canım ama asi bi yapım var o bakımda sonrdan deişçektim ama vazgeçtim:) bide konunu taşırlar birazdan yanlış yer galibaa:):)

kızlar benimki;
BENıM ve EŞıMıN isimlerimizin ilk heceleri

Konu çok güzel... Bazen sitede gördüğüm nickleri çok merak ediyorum , anlam olarak...

Bu sayede merakımı gidermiş olurumkaydirigubbakcemile3

Benim nickim ; PeSpEmBe... hihoyyyt Pembe kadınsı ve şirin bir renktir bana göre . Ben de öyle buluyorum kendimi...ıçimde hem çok kadınsı , hem de şirin bir çocuk var büyütemediğim...

PeSpEmBe diye de pekiştirdim ... Mübalağa yaptım işte ... kaydirigubbakcemile2

Benim adım PeSpEmBe

Son düzenleme:
siteye giriş nedenimin anlam ve önemini ifade eden;

Meltem + Emre = MELTEMRE

ben söylemesem kesin anlayamazdınız :roflol::roflol:

topik çok hoşuma gitti öncelikle belirteyima.s.
( bu arada ben de tam bi hello kitty hastasıyım )
benim nickim Beşiktaş taki favori futbolcum da silva bobô dan geliyor...ismim didema.s oldu size dasilvadidohihoyyyt

bi dönem gasolina diye bi şarkı vardı çok severdim herkes fato derdi bende karıştırma yaptım fatolina çıktı ortaya delikafadulden

gayet basit..küba'nın başkenti

ecem _1912 : 1912=karşıyaka spor kulübü kuruluş yılı. yani kaf kaf kaf sin sin sin :))

Çok yaratıcı nickler kızlar, bayıldım hepsine a.s.

ben cicikız oldugum için öle yazdım (öle derlerdi )sonracımaaa 34 de istanbul plaka :))

ecem sende izmirlimisin canım yaaa...
bu arada scallywag ingilizcede kaçık gibi bişey...

benimkisinin anlamı eski frigler döneminde yapılan çengelli iğneye verilen isim.ilkokulda tarih dersinden kalmış aklımda.bir diğer anlamıda ayak bileğinde bir kemik sanırım.fakat ben birleştirici bir anlamı var die kullanıyorum fibulayı.

Benimkisi de Mona Lisa'nın yandan yemiş hali... Pisa kulesi eğridir ya o bakımdan..

birgece sakarya yerel radyosunda güzeller güzeli diye dj bi kelime kullanmıştı çok hoşuma gitmiş ama ozaman orta okul yıllarımda sonra kendim dj lik yaptık herkes güzellergüzeli diye çagarıyor oldu=) msn imde bile iletimde bazen guzellergüzeli diye yazar sevgilimde birkere beni hiç bilmeden güzellergüzelimdye sevmişti birkeresinde öyle kaldı=)

bende evlendikten sonra aykırı ne yapmak istesem evlibarkli kadınsın yakışmaz lafını duyar oldum. dövme yaptırcam evlibarkli kadınsın, piercing yaptırcam evlibarkli kadınsın...
bunu söyleyenlerden esinlendim nick evlibarklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…