Nick Arşivi.....

A

AŞKA_KÜSKÜN

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi AŞKA_KÜSKÜN
˙·٠٠•● aNLam vErEMeDim vErEmiyORuM iNsaNLar yapıyOr hEp roL !●•٠٠

İçimde ne kadar sen varsa;birbir uğurladım

Gidene kal dmk zavallılara,kalana git demk terbiyesizlere,dönmeyne dön demek acizlere,gidene yol vermek bizm gibi DELİKANLILARA yakışır.

DünYa Ba$a DöNéBiLiR Ama Ben BiR DaHa Ba$a DöNéMéM YaPaMam BiR DAHa ÖLeMem..!!

Alışma bana ne yapacagım belli olmas.bugün varım yarın birden yok olurum.:KK66:

BİR ZMANLAR HAYLİMDİN ŞİMDİ KABUSUM OLDUN ,BEN SENSİZ SANİYELRİME ACIRKEN SEN BAŞKALIRININ OLDUN..

 [Herkez Aynıyken ßen FarkLıydım !.. $imdi Herkez Fark Pe$inde , ßen Aynıyım ... ßu da ßenim Farkım ]
 LAYIK OLAN KAZANIR AMA KUSURA BAKMA KAYBETTİN ÇÜNKÜ LAYIK DEĞİLDİN!!!!
 BOŞ İNSANLARIN SÖZLERİYLE DOLACAĞIMA 1 YUDUM SANA MUHTAÇ KALIRIM..
 Kalbim kırık, dökük, yaralı tamirat nedeniyle gelip geçici aşklara ve şerefsiz ekeklere kapalı!!
 Beni sewmek yürek ister su içmeye benzemez asit gibidir insanın iliklerine işler!!

Kimse Anlamasın beni.. ßen kendimi anlarımm ben böyle mutluyumm...

dalga geçerim ama kırmam! ciddiye alırım ama kapılmam! huzur veririm ama söz veremem! sahip olurum ama asla ait olmam!!!

Ta$ oLsan diLe geLirdin.! İ$te öLe sewmi$tm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmi$sin, Geç Fark ettim...

haLa anLamadın.. 40 fırıN ekmeK yeSende kaR etmez.. HamuRunda yok deLikanLıLıK.

ßiLki]SndeN NefRet ed!yoRuM[AnLaKi]seN! hiç seVmiyoRM[GöRki]sEnDEn ßucK ßucK kacıyoRum[fakat şu ßiR qerçkki]seNi hiÇ Unutamıyorum

ßeni YormayIn! --> çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! --> Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn--> ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn--> ßen güLüyorum iÇeLim Demeyin--> DayanamIyorum! GideLim Diyin--> GeLiyorum! Dalga geÇeLim--> ßayıLıyorum! Derdinmi var--> DinLiyorum çOk mu zOr--> Ugra$Iyorum! ßana a$Ik oLma--> ßen oLamIyOrum. ..

İnsan hayatı soruyla başlar, soruyla biter. Adını ne koydunuz ilk soru, merhumu nasıl bilirdiniz son soru. Sessizlik herşeyi cevaplar...'

кαç zαмαn geçтii вeуniiмii мeѕgυL eden вeѕ нαяf ναя --» neden «-- .?!

degermisin üzüLmeye?

ve simdi kiLitli kαpilari zorlar oldun..içimi αcitiyorsun..bu gece son..dokunmα yüregime.!!

dαhα yαLnız dαhα yorgun.....

dαhα oLgun dαhα kirgin
Giт gidebildigiи кαdar ne чαpsαm degismezsiи..
вeиiм gibi seveяsiи αмα
Senin kαdαя seviiLmezsiи

Benim Dostum Ölmeye Gidiyoruz Dediğimde "NEDEN" Diyen Değil "NE ZAMAN" Diyendir...

Zaman ne kadar kirletmiş aşkları!

qeLme..SewMe..aCımA..HisseTme..DEFOLL..!

нayat ne gaяiip öküzLer faLan

»●(li)●«в℮η вαηα к℮ηDiiм iiçiiη Lαzιмιм»●(li)●«

(( ÖyLeDe Bi UnuTurum ki ! ))

''|''кöтü кıѕѕѕ"|"

Hiçkmse üstüne aLınmasn birasda kendime yaşayacaqım (=

kisiLik karmasası yasamıyorum. Arayıs iÇhinde de deiLim. sadece dengesizim.!

TuTamicaM SözLer VerMem ßaSiT kişiLerLe MEvZuu yaPMAm ßaZı ŞyLri AsLa AfeTmem Ağır GeLiYoSa ßu SzLer FiRar SerßesT ÜsTeLeMem
*ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat

*YalanLarınLa MutLu Edeceksen DoğruLarınLa Kahret

*pich oLup imparator oLucağına $erefLi oLup hiç oL…!!!!:

*acıya müpteLa oLmanın ne aLemi war,hayatı hafifLetmek warken…!!!

X