adatunacım,
başka başlıklarını da takip ettim. kendini çok gereksiz yere üzdüğünü düşünüyorum.yazık sana.. birkere yerden göğe kadar haklı bıle olsan bu tip meseleler üzülmeye değmez..birazcık rahatla.. bu ağır psikoloji altında yuvanın temellerini atma.. mazAllah sağlıksız bir durum olmasın sonra evliliğin açısından..
takip ettiğim kadarıyla başlıklara gelince nişan hususunda, sanırım siz düğün yapacaksınız,o zaman nişanı da oğlan evi yapsın diyorsunuz.. nişan çoğu yerde kız tarafına ait,yapmazlar o yüzden. benim de nişanım var 1kaç aya.. biz yapıcaz. ayrıca düğünü de biz yapıcaz çünkü memleketler ayrı.. oğlan evi isterse memleketinde düğün yapar. ben kızımın düğününü memleketımızde yapıcam dedı,babam..
gördüğün gibi tek sen değilsin.. açıkcası oğlan evi teklif etse bıle nişanı yaptırmayı düşünmüyoruz.. hiç burnuma kakmasınlar sonra..
takı olaraksa bızde de nişanda takı takılmaz.. oglana saat kıza da bir set bir kaç bilezik anca yani... kaldıkı sevgılın sana bunları almış.. inan bana can sıkmaya değecek şeyler değil bunlar..
geceleri azıcık rahat uyuman için yazdım