- 3 Nisan 2020
- 320
- 229
- 23
- 34
- Konu Sahibi Httttf0101
-
Bende 24ünde adet oldum. Ama adetlerim düzenli değil. Şimdiye kadar yaptığım ovü testleri negatif maalesef. Önceden 28 günde bir olurdum hayıt hapı kullanıyorum şimdi eğer o düzene sokmuşsa ayın 6sında yumurtlamam lazım. Hayırlısı AllahtanMerhaba kizlar benim gibi son adeti 23 martta ve yakin civarda olup nisanda bebek bekleyenler isteyenler varmi. Benim bugun yumurtlama gunum değerlendirdim 1 haftadr degerlendiriyorum ama bugun onemliydi. Ins bakalim rabbim benle birlikte tum isteyenlere nasip etsin. 18 19u hasta olmam lazim normalde ins olmam.. varsa benim gibi tarihlerde konusalim beraber bekliyelim
Sen bugun yarini ve 6sini degerlendr canim. Yumurtlamadan 2 oncesi bile tutuyor cnku sperm 72 aaat canli kalabiliyir tam gunu olmasi sart degil 2 gun oncesi ve 1gun sonrasi yuksek donemlr. Rabbim kalbine gore versin.Bende 24ünde adet oldum. Ama adetlerim düzenli değil. Şimdiye kadar yaptığım ovü testleri negatif maalesef. Önceden 28 günde bir olurdum hayıt hapı kullanıyorum şimdi eğer o düzene sokmuşsa ayın 6sında yumurtlamam lazım. Hayırlısı Allahtan
Bende genelde 26 27 28 gun arasi olurm benimde 3 4 6 si hergunu degerlendiriyorum nasıp ins bkalim.Bende 24ünde adet oldum. Ama adetlerim düzenli değil. Şimdiye kadar yaptığım ovü testleri negatif maalesef. Önceden 28 günde bir olurdum hayıt hapı kullanıyorum şimdi eğer o düzene sokmuşsa ayın 6sında yumurtlamam lazım. Hayırlısı Allahtan
Evet değerlendiriyorum bende. Amin hepimize inşallahSen bugun yarini ve 6sini degerlendr canim. Yumurtlamadan 2 oncesi bile tutuyor cnku sperm 72 aaat canli kalabiliyir tam gunu olmasi sart degil 2 gun oncesi ve 1gun sonrasi yuksek donemlr. Rabbim kalbine gore versin.
İnşallah güzel sonuçlar alırızBende genelde 26 27 28 gun arasi olurm benimde 3 4 6 si hergunu degerlendiriyorum nasıp ins bkalim.
Amin cnm insssİnşallah güzel sonuçlar alırız
Merhaba benim de 10 gün sonra adet olmam gerekiyor geçtiğimiz hafta yumurtlama zamanımdı. Ilişki üzerinden 7 gün geçti hafif kasık ağrılarım var normalde adet zamanı ya olur ya olmaz ağrım şuan var . bugün de göğüslerim dolgunlasti ve acıyor. Sarı uzayan akıntım geldi bir de. Yerleşme olabilir mi diye düşündüm ama 7 gün geçti daha :) Inşallah hayırlısıyla hayırlaysa hanileyizdir:))Merhaba kizlar benim gibi son adeti 23 martta ve yakin civarda olup nisanda bebek bekleyenler isteyenler varmi. Benim bugun yumurtlama gunum değerlendirdim 1 haftadr degerlendiriyorum ama bugun onemliydi. Ins bakalim rabbim benle birlikte tum isteyenlere nasip etsin. 18 19u hasta olmam lazim normalde ins olmam.. varsa benim gibi tarihlerde konusalim beraber bekliyelim
Ins kuzum regile kadar beklicegiz bakalm. bende herseyi ona yormak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak icin. Benmde 2haftam varregile tam yumurtlama donemindeyim suanMerhaba benim de 10 gün sonra adet olmam gerekiyor geçtiğimiz hafta yumurtlama zamanımdı. Ilişki üzerinden 7 gün geçti hafif kasık ağrılarım var normalde adet zamanı ya olur ya olmaz ağrım şuan var . bugün de göğüslerim dolgunlasti ve acıyor. Sarı uzayan akıntım geldi bir de. Yerleşme olabilir mi diye düşündüm ama 7 gün geçti daha :) Inşallah hayırlısıyla hayırlaysa hanileyizdir:))
Merhaba canim . Adetimiz yumurtlama gunumuz ayni benimkide duzenlidir iki gunde bir degerlendirdim oncesini. bugunu ve iki gunde bir olarak 3 iliski daha yasamayi planliyorum takvimden takip ediyorum.Merhaba kizlar benim gibi son adeti 23 martta ve yakin civarda olup nisanda bebek bekleyenler isteyenler varmi. Benim bugun yumurtlama gunum değerlendirdim 1 haftadr degerlendiriyorum ama bugun onemliydi. Ins bakalim rabbim benle birlikte tum isteyenlere nasip etsin. 18 19u hasta olmam lazim normalde ins olmam.. varsa benim gibi tarihlerde konusalim beraber bekliyelim
Hadi hayirlii canm ins mujdeli haberler veririz birbirmizeMerhaba canim . Adetimiz yumurtlama gunumuz ayni benimkide duzenlidir iki gunde bir degerlendirdim oncesini. bugunu ve iki gunde bir olarak 3 iliski daha yasamayi planliyorum takvimden takip ediyorum.
Hadi hayirlisi cnm ins iyi haberler veririz birbirmizeMerhaba canim . Adetimiz yumurtlama gunumuz ayni benimkide duzenlidir iki gunde bir degerlendirdim oncesini. bugunu ve iki gunde bir olarak 3 iliski daha yasamayi planliyorum takvimden takip ediyorum.
Ins müjdeli haberlerini bekliyoruz cnmSelaammmm kizlar ben geldim. Bu aksam 11.30 da catlatma ignemi vurcam.Ins herkesin istedigi kabul olur
Ayyyyy insssssIns müjdeli haberlerini bekliyoruz cnm
Geri kalan 3 günüd3 üst üste degerlendirmen lazım canımMerhaba kizlar benim gibi son adeti 23 martta ve yakin civarda olup nisanda bebek bekleyenler isteyenler varmi. Benim bugun yumurtlama gunum değerlendirdim 1 haftadr degerlendiriyorum ama bugun onemliydi. Ins bakalim rabbim benle birlikte tum isteyenlere nasip etsin. 18 19u hasta olmam lazim normalde ins olmam.. varsa benim gibi tarihlerde konusalim beraber bekliyelim
Benim ilk olacak.Sizin ilk mi olucak kızlar
Dunu degerlendrdim cnm bugun bosluk birakicam yarini degelendricem tm. Kisacasi 1 haftayi dolu dolu degerlendrdim. Ins kuzum inssss iyi haberler veririz birbirmizeGeri kalan 3 günüd3 üst üste degerlendirmen lazım canımbenimde bugün yumurtlama 20 nisanda benim günüm inşallah anne olduğumuz haberinide veririz✔
Insss cnmmm bekliyorum guzel haberlerinizi dualrim siiznleBenim ilk olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?