yok canım bolero olmaz onun üstüne bence nişanlık için bence o para değer cünkü çok çok daha fazlada olabilrdi benim nişanlığımda yaklaşık o paraya denk geldi türkiyede arasan tamam daha uygunlarıda var ama bu senn nişanın sonuçta azcık değer bence :) hı bide o pembenin altındaki morda güzel :)
tabi türkiyede cok daha uygunlari var ama insan birazda heyecan yapiyor bi an önce hall olsun istiyorum da bakalim ne olacak :))
240€ olan imi diyosun canim azicik daha kabarik olan? eger onu diyosan bencede cook güzel ama nisanim evde olacak ya biraz cok kabarik olur diye düsündüm?:44:
bence 1.çok güzel ve bu elbisenin aynısını Türkiyede de bulursun.. sen beğendiğin elbisenin resminin çıktısını al Türkiyede elbise ararken gösterirsin zamandan tasarruf etmiş olursun bence..
tesekkür ederim canim.. aslinda oda iyi bi fikir.. ama sorun su ki trabzonda nerelerde arayabilirim onuda bilmiyorum yazdan yaza türkiyeye gidince böyle oluyor malesef.. ama gercekten burdan almazsam öyle yaparim yanima begendigim modellerin ciktisini alirim tesekkürler canim
evet onu demiştim canım azcık kabarık olan ten rengini saç rengini filan blmiorum ama bence o kabarık elbisenin mor rengi çok güzel ole bi renk bakabilirsin bide benimkisi diye demiyorum ama o pembenin rengide güzel :) model acısından BCBG maxazrianın sitesindende model bak canım çook güzeller bayıldım ben :) bide yurtdısında nerdesin ?
evet onu demiştim canım azcık kabarık olan ten rengini saç rengini filan blmiorum ama bence o kabarık elbisenin mor rengi çok güzel ole bi renk bakabilirsin bide benimkisi diye demiyorum ama o pembenin rengide güzel :) model acısından BCBG maxazrianın sitesindende model bak canım çook güzeller bayıldım ben :) bide yurtdısında nerdesin ?
acaba orada magazası fln varmıdır diye düşünmüştüm ekledin bitane canım galiba ama görünmedi resim suan seni çok iyi anlıyorum elbise cok sorundu benim içinde ayakkabıdan yana sanslıydım ama :) elbise beni öldürdü en güzeli sade ama şık bisey seç :)
mor elbise bence gayet güzel hem üzeri tül kaplı oldugu için hatlarında belli olmaz tabi belkide inceciksindir bilemiyorum bence üzerinde deneyipte resmini koysaydın bikaç modelin sana elbiseden cok hangi modelin yakıştıgına karar verirdik. böylece işin kolaylasırdı sanıyorum.
acaba orada magazası fln varmıdır diye düşünmüştüm ekledin bitane canım galiba ama görünmedi resim suan seni çok iyi anlıyorum elbise cok sorundu benim içinde ayakkabıdan yana sanslıydım ama :) elbise beni öldürdü en güzeli sade ama şık bisey seç :)
mor elbise bence gayet güzel hem üzeri tül kaplı oldugu için hatlarında belli olmaz tabi belkide inceciksindir bilemiyorum bence üzerinde deneyipte resmini koysaydın bikaç modelin sana elbiseden cok hangi modelin yakıştıgına karar verirdik. böylece işin kolaylasırdı sanıyorum.