Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri ni$an elbisesi icin yardim

canım bende ilk resimdeki ikinci mor olanı çok beğendim bide senin begendiğin o koyu mor rengi olanı..zevklerimiz çok benziyo vala.
kesin bunların arasından mı olucak yoksa başka alternatifte düşünürmüsün

82ab10_gross.jpg

Kesinlikle bu modeli tercih etmelisin.

canım bende ilk resimdeki ikinci mor olanı çok beğendim bide senin begendiğin o koyu mor rengi olanı..zevklerimiz çok benziyo vala.
kesin bunların arasından mı olucak yoksa başka alternatifte düşünürmüsün

tesekkür ederim canim baska elbiselere baktim ama bu sayfada paylastiklarim en cok hosuma gidenlerdi simdiye kadar :)

82ab10_gross.jpg

Kesinlikle bu modeli tercih etmelisin.

sagol canim fiyatlarini da bi ögrenebilseydim ona görede karar vermem kolaylasirdi dimi kizlar..

cokta pahali bi elbise almak istemiyorum acikcasi...

399-599€ !!!

inanmiyorum kizlaaaaar :43:

en cok begendigim o üc elbise

ilk sirada sagda ki
onun altinda ki
ve cicekli mor olan in fiyatlari 400-600 arasiymis :(

coook pahaliii :43:

399-599€ !!!

inanmiyorum kizlaaaaar :43:

en cok begendigim o üc elbise

ilk sirada sagda ki
onun altinda ki
ve cicekli mor olan in fiyatlari 400-600 arasiymis :(

coook pahaliii :43:

diktiricek misin canım yoksa hazır mı alıcaksın buarada elbiseler türk lirası değil galiba euro mu

Son düzenleme:
diktiricek misin canım yoksa hazır mı alıcaksın buarada elbiseler türk lirası değil galiba euro mu

satin alicam canim ben yurt disindayim nisanim türkiyede evde olacak temmuz ayinda o yüzden burdan bi bakayim dedim cünkü durumlar biraz karisik hersey aceleye gelecek elbisemi burdan alsaydim iyi olurdu dedim ama bulamiycam gibi görünyor..

satin alicam canim ben yurt disindayim nisanim türkiyede evde olacak temmuz ayinda o yüzden burdan bi bakayim dedim cünkü durumlar biraz karisik hersey aceleye gelecek elbisemi burdan alsaydim iyi olurdu dedim ama bulamiycam gibi görünyor..

anladım canım bence sen burdan al elbiseni orası buraya göre pahalı elbiseler fiyatları euro üzerindense eğer türk parasına göre 400 euro 800lira yapıyo :53: çünkü en son 1 euro 2 lira flandı

Son düzenleme:
öncelikle hayırlısı olsun canım bence 170euro olan krem ve pembe elbiseler cok güzel 3.sayfada olan gülkurusu pembe olan benim nişanlığım ile aynı renk :) model olarak onun etekleri cok güzel ama üst kısmı belki biraz daha farklı olabilirdi kremin modeli çok güzel ama krem renk dışında baskada bakablirsin onda

aycan canim evet canim coook pahali o paraya nerdeyse gelinligimi alirim :50:

ukalady canim o mor olani gercekten güzelmi sence? bana biraz sade geldi ama emin degilim..

diclemurat cok tesekkür ederim canim amin insaAllah hayirli olur :) 170 euro verilirmi sence o elbiseye? sanirim en cok o icime sindi ama seyi düsünüyorum üzerine bolero gitmez onun dimi? krem rengi olaninda bi o rengi vardi malesef..

bu arada türkiyeden alsam belki cok daha iyi olur kizlar ama dedigim gibi hersey cok karisik ve o hengame arasinda icime sinmeyen bir elbise almak zorunda kalirim diye korkuyorum..

abartili olsunda istemiyorum sade ama $ik olsun diyorum :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
beyaz nasıl olsa düğünde giyeceksin bence krem alma mor olanda çok hoş yani..hemde daha uygun mor olan şuan 313.498339 tl denk geliyor az değil canım. allah mesut etsin..

aycan canim evet canim coook pahali o paraya nerdeyse gelinligimi alirim :50:

ukalady canim o mor olani gercekten güzelmi sence? bana biraz sade geldi ama emin degilim..

diclemurat cok tesekkür ederim canim amin insaAllah hayirli olur :) 170 euro verilirmi sence o elbiseye? sanirim en cok o icime sindi ama seyi düsünüyorum üzerine bolero gitmez onun dimi? krem rengi olaninda bi o rengi vardi malesef..

bu arada türkiyeden alsam belki cok daha iyi olur kizlar ama dedigim gibi hersey cok karisik ve o hengame arasinda icime sinmeyen bir elbise almak zorunda kalirim diye korkuyorum..

abartili olsunda istemiyorum sade ama $ik olsun diyorum :31:

canım sen türkiyenin neresinde oturuyosun internetten senin için bi araştırma yapıyım bişeyler buluncada sana haber veriyim özelden

canım sen türkiyenin neresinde oturuyosun internetten senin için bi araştırma yapıyım bişeyler buluncada sana haber veriyim özelden

canim ben trabzonda bakicam elbise gidince bulabilirmisin internette biseyler? gercekten coook yardimci olurdun bana :78: zahmet olmazsa canim cok makbule gecerdi..

yok canım bolero olmaz onun üstüne bence nişanlık için bence o para değer cünkü çok çok daha fazlada olabilrdi benim nişanlığımda yaklaşık o paraya denk geldi türkiyede arasan tamam daha uygunlarıda var ama bu senn nişanın sonuçta azcık değer bence :) hı bide o pembenin altındaki morda güzel :)

bence 1.çok güzel ve bu elbisenin aynısını Türkiyede de bulursun.. sen beğendiğin elbisenin resminin çıktısını al Türkiyede elbise ararken gösterirsin zamandan tasarruf etmiş olursun bence..

Back