canım bende ilk resimdeki ikinci mor olanı çok beğendim bide senin begendiğin o koyu mor rengi olanı..zevklerimiz çok benziyo vala.
kesin bunların arasından mı olucak yoksa başka alternatifte düşünürmüsün
Kesinlikle bu modeli tercih etmelisin.
399-599 !!!
inanmiyorum kizlaaaaar
en cok begendigim o üc elbise
ilk sirada sagda ki
onun altinda ki
ve cicekli mor olan in fiyatlari 400-600 arasiymis
coook pahaliii
diktiricek misin canım yoksa hazır mı alıcaksın buarada elbiseler türk lirası değil galiba euro mu
satin alicam canim ben yurt disindayim nisanim türkiyede evde olacak temmuz ayinda o yüzden burdan bi bakayim dedim cünkü durumlar biraz karisik hersey aceleye gelecek elbisemi burdan alsaydim iyi olurdu dedim ama bulamiycam gibi görünyor..
170€ krem rengi
140€ ama bu cok sade dimi kizlar?
aycan canim evet canim coook pahali o paraya nerdeyse gelinligimi alirim
ukalady canim o mor olani gercekten güzelmi sence? bana biraz sade geldi ama emin degilim..
diclemurat cok tesekkür ederim canim amin insaAllah hayirli olur :) 170 euro verilirmi sence o elbiseye? sanirim en cok o icime sindi ama seyi düsünüyorum üzerine bolero gitmez onun dimi? krem rengi olaninda bi o rengi vardi malesef..
bu arada türkiyeden alsam belki cok daha iyi olur kizlar ama dedigim gibi hersey cok karisik ve o hengame arasinda icime sinmeyen bir elbise almak zorunda kalirim diye korkuyorum..
abartili olsunda istemiyorum sade ama $ik olsun diyorum
beyaz nasıl olsa düğünde giyeceksin bence krem alma mor olanda çok hoş yani..hemde daha uygun mor olan şuan 313.498339 tl denk geliyor az değil canım. allah mesut etsin..
canım sen türkiyenin neresinde oturuyosun internetten senin için bi araştırma yapıyım bişeyler buluncada sana haber veriyim özelden
canim ben trabzonda bakicam elbise gidince bulabilirmisin internette biseyler? gercekten coook yardimci olurdun bana :78: zahmet olmazsa canim cok makbule gecerdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?