Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri ni$an elbisesi icin yardim

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
2.682
19
66
- Yurtdışı
kizlar bir kac tane elbise baktim

evde ni$anim olacak o yüzden abartili bisey istemiyorum

yardimci olabilirmisiniz lütfen

3 üncü sayfaya bakiniz lütfen :)

Abendkleid__Rosy_4d2204205ff91.jpg

kizlar peki bu elbiseye ne dersiniz ?

170€ ama...

67ab10_gross.jpg

82ab10_gross.jpg

91ab10_gross.jpg

186ab10_gross.jpg

2ab10_gross.jpg

175ab11_gross.jpg

76ab11_gross.jpg

http://www.schwab.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Schwab-SchwabDe-Site/de_DE/-/EUR/DisplayProductInformation-CMSShopID?ArticleNo=084402

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk sıradaki morun ikinci mor modeli veya ikinci sıradaki mavi albise kesinlikle tek geç derm :69:

benimde onlar cok hosuma gitti hatta sey düsündüm ilk sirada ki ikinci morun üzerinde bolero tarzi bi seyde giyebilirim önü cok acik degil yani bolero giysem yeterli olabilir diye düsünüyorum ayni senin resminde ki gibi ona benzer bisey yani dimi olurmu sencede ? :)

kizlar benimde en cok bu hosuma gitti galiba :)

ama en basta ki sagda ki de cok hos.. ama onun üzerine bolero giysem nasil durur acaba..

186ab10_gross.jpg

Ben en çok petrol yeşili olan elbiseyi beğendim. İkinci sırada ise sarı olan elbise güzel bence bu ikisinden birini seç. Şimdiden mutluluklar. Allah tamamına erdirsin................

Son düzenleme:
ilk resmin 2.si çok şık canım bence bi deee menekşe moru olan çok güzel:46:

tesekkür ederim canim internetten arastirdim hatta fiyati yazmiyordu magzanin mail adresini buldum mail attim eger fiyati da uygunsa gidip orada bizzat denemek istiyorum...

insaAllah cok pahali degildir..

nisanim evde olacagi icinde abartli biseye gerek yok zaten bu sekilde yeter diye düsünüyüorum...

bence de mutlaka denemelisin bazen askıda çoook beğenip üstümüze giydiğimizde aynı şekilde memnun kalamıyoruz o yüzden şansa bırakma derim:34:

beyaz, mor ve mavi arasnda kaldm ben :1:

beyazda cok baktim ama pek hos olanini bulamadim

damat bey cünkü beyaz olsa cok hosuma gider demisti de :17:

bence altın sarısı olan çok hoş olur

tesekkür ederim canim oda farkli bir renk olurdu diye düsündüm hem sade hem $ik duruyor...

bence de mutlaka denemelisin bazen askıda çoook beğenip üstümüze giydiğimizde aynı şekilde memnun kalamıyoruz o yüzden şansa bırakma derim:34:

evet haklisin hele ki boy ve uzunluk konusunda cok terredüt ediyorum cok fazla yerlerde sürülmesini istemiyorum mesela elbisenin :))

canım bence beyaz bakma beyazı SADECE düğününde gelinliğini giy bu törenlerde beyaz giyilmesini sevmiyorum ben ya şahsi fikrim tabi yine gelinliğin yeri farklı ama ne bileyim :21:

mavi elbisenin askısı olsa o yoksa sarı.. straplez güzel ama oynanmıyo onunla ya kim giydiyse bin pişşman oluyor..

Back