• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ngs ile hamıle kalanlar? Negatıf sonuc alanlar?

Ngs ile hamile kaldım??

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
53
37
Merhaba;
Ngs ile transfer yaptıraanlar; sonuçlarınızı paylasırmısınız? Pozıtıf mı negatıf mı sonuclandı.. sevgıler

Merhaba;
Ngs ile transfer yaptıraanlar; sonuçlarınızı paylasırmısınız? Pozıtıf mı negatıf mı sonuclandı.. sevgıler

Ben yaptırdım 5.Gün 2 embriyo ngs temiz geldi %75 hamilesin dedi Dr ama 9.gün kan verdim 4.50 çıktı yani negatif

Peki Dr un ne dedi.bundan sonra nasıl bir yol izleyeceksiniz
Benim süreç söyle oldu 1 tane sağlıklı embriyo bulundu oda ertesi ay direk trasnfer oldu rahim de ultrason da bişey görmediği için kalitesi güzeldi rahim de de bişey yok %80 gebelik oluşturur demişti sımdi de zaten tup bebek te en üst seviyedeydin olmaması gereken hiçbişey yok Allah in işi dedi doktor ama 2. Deneme de Rahime bakmam lazım histereskopi yapacam dedi ama suan için hemen başlayamam tedaviye beklemedeyim

Henüz Dr la görüşmedik bugün 10. Gün.perşembe günü kan verip görüşürüz ama histereskopi oldum çizik atıldı her şeyi yaptım ama olmadı
Cok üzülüyorum böyle durumlarda :( herseyin bi zamanı var sadece beklemesi sabretmesi zor :( rabbim yardım edecek inancını kaybetme sen belki daha yapılacak şeyler kalmıştır sen doktorunla görüş ne diyecek bakalım

Ikı hafta oluyor
çok geçmiş olsun cnim.sizde hasar çıkmıştı galiba esin ilaç kullanmismiydi? yanlış hatırlamıyorsam daha öncede dusuk lerin vardı.bide embiriyolar 1.kalite gelebilir ama saglikli olup olmadığı belli degil

çok geçmiş olsun cnim.sizde hasar çıkmıştı galiba esin ilaç kullanmismiydi? yanlış hatırlamıyorsam daha öncede dusuk lerin vardı.bide embiriyolar 1.kalite gelebilir ama saglikli olup olmadığı belli degil
Hasar sıfırlandı. İlaç kullandık 3 ay..
ngs yapıldı bıze.. genetık acıdan temız olarak belirlendi. Daha öncede dusuklerım vardı tüm onlemleri almıstık. Kısmet deilmiş

Hasar sıfırlandı. İlaç kullandık 3 ay..
ngs yapıldı bıze.. genetık acıdan temız olarak belirlendi. Daha öncede dusuklerım vardı tüm onlemleri almıstık. Kısmet deilmiş
hayirlisi olsun cnim.bazen sozun bittigi yere geliyoruz mslesef.

Back