• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nez ...

Sizin gözünüzde pek güzel olmayabilir,gerçekte de çok ahım şahım bir yüz güzelliği olmayabilir ama yinede tvde gördüğümüz nadir estetiksiz kadınlardan biri Nez.Davranışları,konuşma tarzı hoşuma gitmese de kaşı,gözü,burnu,gülüşü,diş yapısı çok hoş bence...Ve kendine güvenen insanları severim.Keşke herkesin özgüveni böyle güçlü olsa.

evet benim gözümde çok basit bi kadın estetiksiz olması da onu güzel kılmıyo ayrıca yerinde özgüven iyidir bu şekilde yersizse sadece dalga konusu olur

evet benim gözümde çok basit bi kadın estetiksiz olması da onu güzel kılmıyo ayrıca yerinde özgüven iyidir bu şekilde yersizse sadece dalga konusu olur

Dediğim gibi herşey bakış açıcı ile alakalı...
Kendine güvenen insan çok çirkin biri bile olsa kendine saygı duyan insandır ve bu asla dalga geçilecek bir durum olamaz.Söyledikleri yada davranışları olsaydı sana bu yorumu yaptıran;o zaman derdim ki evet nerde ne söyleneceğini bilmiyor olabilir.

bir zamanlar cok mesur olan ama bu aralar adini hic duymadigim sanatci...:51:

ayni mesaji iki kere yazmisimda:60:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç beğenmiyorum malesef bu kadını.Allahın yarattığına çirkin demek haddime düşmez ama itici yaa:36:

vücudu kilo almaya el verisli sanırım gecende tvde gördüm haftada 5 gün spor yapıyormuş ama vücudu kıvrak yüzüde hoş

Konuşması , hareketleri baya bir kadın ..
soyunarak orasını burasını sallayarak dıkkat cekmıstı ..
halk konserlerınde ılk on sıra erkek hayranları alıyor ..
ayrıca guzel değil ..
bence tabıkı ..

tüm mesajlara falan baktım fotoğraflarada bazılarında kilolu bazılarında çok zayıf. Zayıf fotoğrafları çok güzel vücudu falan. Erkekler sadece böylelerine bakıyor aralarından bazıları çok şanslı oluyor nikahına alıyor valla :D :D açıkcası söyliyim zayıf fotoğraflarına çok özendim....

Valla bu kadın boya küpüne batsada aynı surat yine aynı surat hiçde seksi değil bana göre seksi olan kadının yağları giysisinden fışkırmaz (:(:(bu kadının heryeri bir yerlerinden fışkırıyor ayrıca yüzü saçı hiç güzel değil ben seksilik adınada Bişe göremiyom hani nerde:44:

Son düzenleme:
Begenmiyorum. Ozellikle kaslari ve disleri cok itici bana gore.

yahu bu kişinin bir tane normal bir kıyafeti yok sanırım :37:
zavallı üşütüp hastalanacak vahh :33:
kim bu şimdi,nesiyle ünlü??
ses mi!
ama vücut ölçüleri böyle giderse epey ünlenecek gibi
:47:
kalitesizlik akıyor! pek çok ünlüde! olduğu gibi..

Back