• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nez ...

ya erkeklerin ne açıdandikkatini çekiyor bırak o....yu diye çok kanal değiştiriyor erkekler tabi kanı bozuk olanların dikkatini çeker 3 dakka için sonra hadi bak işine o.... bunlarrın dünya hayatı böyle diğer taraftada cehennemm

fiziğini beğenirim özellikle kilosu yerindeyken.bazen çok kilo alıyo çünkü bi ara zayıflamıştı çok harika görünüyordu

yüzü de gayet güzel ama takip etmem dinlemem

sadece beğenirim fiziksel olarak..

Ünlülere yapilan makyaj ve giysi tasarimi sokak ta ki herhangi bir kadina yapilsa ayni derece de sexy olur emin olun :)

Canım bende aynı şeyi düşünüyorum:13:Hadise, nez v.b. bu tiplere bakınca banada bu kadar makyaj, saç boyası, kaynak yapsınlar bende böyle olurum dedirten tipler:63:Ben sevmiyorum böyle yapma tipleri.Bi ay saçları boyatmasınlar, kaynakları çıkar, sil makyajı sokakta dönüp kimse bakmaz bunlara.
Tuba büyüküstün, beren saat v.b. sıfır makyaj ve fönsüz bile çok güzeller
Tabi güzellik göreceli bu tamamen benim fikrim:42:

Son düzenleme:
bana fılımlerdekı kotu kadın karakterlerını anlatıyor bu kadının ıfadesı yaw:9:
sexi ama...
ama bu hatuna sarı sac sıyahtan cooook daha fazla yakısıyormus onu farkettım...

boyu kısa demişsiniz ama nez in boyu 1 63 öyle çokta kısa değil yani:25:ben çok beğeniyorum yüzünü kaşı,gözü,burnu çok güzel geliyor bana ve sıfır estetik olduğunu varsayarsak birçok ünlüden çok daha güzeel ve çekici bir hatun:21:

158 155 falan diyolarda bacak boyundan kısa gösteriyo olabilir kilolu değilken fiziği iyi duruyo ama

yok canım okadar olduğu sanmıyorum 1 63 olduğunuda bir programda kendi söylemişti hatta herkes beni kısa boylu zannediyor ama benim boyum 1 63 demişti

1.63 de öyle uzun bi boy değil zaten ama nez o kadar yok daha kısa.. belki de çok kalın olduğu için daha da kısa gösteriyodur tabi bu da olabilir

1.63 de öyle uzun bi boy değil zaten ama nez o kadar yok daha kısa.. belki de çok kalın olduğu için daha da kısa gösteriyodur tabi bu da olabilir

1.63 te kısadır ki 3 cm hesabını niye yapıyo anlamadım kısa boylu ya da uzun olması bir şey değiştirmez zaten tam bir fiyasko bana göre.

ayrıca nezin muhteşem kıvrımları bu muymuş :27:

140432-nez-23.jpg

türk standartlarına bakarsak 1 63 normal bi boydur bence:30:

doğru ben izmir standartlarında düşünüyorum hep genelde türk kadını ortalama 1.60 tır a öyl bir konuşmuş ki sanki selvi boyluda herkes kısa sanıyo garibime gitti ben fazla uzun boyu sevmem zatn ama bu kadın uzunda olsa kısada farketmez benim gözümde kötü..

Seksi popçu, yüzünün 1.5 milyon dolar karşılığında sigortalanacağını söyledi.

Genç popçu Nez, Türkiye'den sanat ve sinema dünyasından yaklaşık 80 kişinin başvurusu sonucunda dünyada kozmetik otoritesi olarak kabul edilen Babor Kozmetik Makyaj Ürünleri'nin yeni yüzü seçildi.

Bilimsel araştırmaların sonucunda, insan doğasıyla birebir uyumlu tamamen doğal malzemelerle yaratılan Babor ürünlerini dünyada birçok ünlü isim tercih ediyor.

ABD'de Catherine Zeta Jones'la çalışan markanın Türkiye'de kendisini seçmesiyle mutlu olan Nez, önümüzdeki günlerde de yüzünün 1.5 milyon dolara sigortalanacağını söyledi.

bir şeye benzese bide bu ne özgüven şaşırdım:1::1:

Sizin gözünüzde pek güzel olmayabilir,gerçekte de çok ahım şahım bir yüz güzelliği olmayabilir ama yinede tvde gördüğümüz nadir estetiksiz kadınlardan biri Nez.Davranışları,konuşma tarzı hoşuma gitmese de kaşı,gözü,burnu,gülüşü,diş yapısı çok hoş bence...Ve kendine güvenen insanları severim.Keşke herkesin özgüveni böyle güçlü olsa.

Back