Neyin kafası

Glsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
643
558
78
Eşimin amcaoğlu yurtdışında , ilk kez davet üzerine yanlarına gittik ,2 gün evlerinde , ardından 3 gün yakın başka ülkede otelde kaldık. Neyse yedik , içtik güldük eğlendik döndük , hatta çok kısa kaldığımız için sitem ettiler , bizde başkasına zahmet vermekten pek imtina eden tipleriz , kaldığımız zaman zarfında mutfak , bulaşık vs. Hep yardımcı oldum, hediyemizi vs. Götürdük. Döndük , ertesi günü indinizmi diye msjlaştık . Kadın beni faceye ekledi eşimide , ben onun eşini eklemedim , dün faceyi açmıştım beni silmiş ama eşimde duruyor , ondan öncede hani buraya gelirse götüreceğim yerleri söyleyen msj atmıştım. Eşim şaşırdı , tuttu sildi . Zaten eklemesini yadırgamıştı , aynı kadın kendi kocasını faceye eklemediğini söylemişti ? Arkadaşlar ilahi bu neyin kafası , hiçbir anlam veremedim . Şaşırdım. Sileceksen niye ekliyosun , beni silip eşimi bırakmak nedir ? Ben anlamadım , olayı anlayan varmı ?

Son düzenleme:
Burda o kadına selam gönderiyorum .Siz anladınız kızlar .Saçma sapan davranışlar hani neyin kafası cidden merak ediyorum.

facete ekledikten sonra belliki bir sohbet beklemiş olmyınca silmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…