• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neyim var

Aleynack

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
9
1
1
27
Merhaba arkadaşlar. Vajinamdan regl olmadan bir hafta önce beyaz süt kesiği gibi katı bir akıntı geliyor ve kötü kokuyor. Kaşıntım oluyor ve cinsel ilişki esnasında (her seferinde değil) bazı pozisyonlarda yanma hissediyorum ve bunun ardından tuvaletimi yaparken de çok yanma oluyor. Bir iki defa tuvalete çıktıktan sonra geçiyor. Vajinamın içinde üst bölgede tırtıklı isilik gibi şeyler olduğunu farkettim kontrol ederken ve sanırım ilişki esnasındaki yanma da bundan kaynaklı. Dudağında da küçük sivilce gibi bir şey vardı ve şimdi şişti kocaman oldu. Bir fikri olan var mı?

Bilmiyorum ama anlattıkların mantar olabilir doktora gitmen gerek tatlım böle cözüm bulamassın doktor daha iyi bilir

Evet mantar, cok cektim kardes, cok iyi bilirim. Iyi bir doktora git ve esli tedavi uygulattir. Benimki gecti. Cok mutluyum hamd olsun. Insallah seninki de gecer...

Off korktuğum şey. Teşekkür ederim. Tedavisi uzun mu sürer ve bu arada eşli tedavi?

eş tedavisi mantar ilacını (anti fungal ) sen kullanırken eşininde kullanması , dudağındaki silivlceyle seyretmesi bağışıklığın düşmesinden kaynaklı olabileceğini göstersede muayene olmadan
vitamin hariç hiç bişi kullanma

Back