Anlamsız bir konu bence, boşuna asabinizi bozmayın. İş olsun diye konuşmuş öyle.Merhabalar herkese iyi akşamlar.Bugun iş yerinden bir erkek arkadaş asabimi bozdu.Aileme yaklaşık 17 saat eşimin ailesine ise 5 saat uzaklıkta yaşıyoruz.Bugun bir konuda ailemden bahsederken.Lafimi bölüp harbi ya senin ailen hiç buraya gelmiyor mu.Ben de uzak olduğundan yılda ancak bir defa geliyorlar dedim .Aynı şekilde eşinin ailesinin de hiç geldiğini duymadım dedi.Nasil gelmiyorlar geliyorlar dedim .Belki buraya yani iş yerine gelmedikleri için görmüyorsundur dedim ki onlar da anca yılda bir gelir ama gelir..Yoo burayı kastetmiyorum geldiklerini senden de duymuyorum dedi.Vay be dedim kendi kendime ben kimsenin etlisine sutlusune karismazken adam neleri sorguluyor .Bir mana veremedim ama sinir de olmadım değil...
Niye buna takidiniz anlamadim, muhabbet olsun diye konusmus gecmis benceMerhabalar herkese iyi akşamlar.Bugun iş yerinden bir erkek arkadaş asabimi bozdu.Aileme yaklaşık 17 saat eşimin ailesine ise 5 saat uzaklıkta yaşıyoruz.Bugun bir konuda ailemden bahsederken.Lafimi bölüp harbi ya senin ailen hiç buraya gelmiyor mu.Ben de uzak olduğundan yılda ancak bir defa geliyorlar dedim .Aynı şekilde eşinin ailesinin de hiç geldiğini duymadım dedi.Nasil gelmiyorlar geliyorlar dedim .Belki buraya yani iş yerine gelmedikleri için görmüyorsundur dedim ki onlar da anca yılda bir gelir ama gelir..Yoo burayı kastetmiyorum geldiklerini senden de duymuyorum dedi.Vay be dedim kendi kendime ben kimsenin etlisine sutlusune karismazken adam neleri sorguluyor .Bir mana veremedim ama sinir de olmadım değil...
Haklısıniz yani erkek olması ve bunu takip etmesi vs..Hani bazen bayan arkadaşlarımızla konuşuruz paylaşırız vs. ama gereksiz takip ..Hem kendinin de aşırı sorunları varkenOna neymis.Çok konuşan boş konuşur derler bu arkadaşta onlardan demek ki.
Bunun adı muhabbet degil takip ve sorun aramadır benceBunun adi muhabbettir. E insanlar size hic bisey sormasin sizde ilestime gecmeyin o zaman. Cok alakasiz bir konu.
Neye Sinir olup konu açtığınızı bile anlamadım. Muhabbet etmeye çalışmış konu açmaya çalışmış işteMerhabalar herkese iyi akşamlar.Bugun iş yerinden bir erkek arkadaş asabimi bozdu.Aileme yaklaşık 17 saat eşimin ailesine ise 5 saat uzaklıkta yaşıyoruz.Bugun bir konuda ailemden bahsederken.Lafimi bölüp harbi ya senin ailen hiç buraya gelmiyor mu.Ben de uzak olduğundan yılda ancak bir defa geliyorlar dedim .Aynı şekilde eşinin ailesinin de hiç geldiğini duymadım dedi.Nasil gelmiyorlar geliyorlar dedim .Belki buraya yani iş yerine gelmedikleri için görmüyorsundur dedim ki onlar da anca yılda bir gelir ama gelir..Yoo burayı kastetmiyorum geldiklerini senden de duymuyorum dedi.Vay be dedim kendi kendime ben kimsenin etlisine sutlusune karismazken adam neleri sorguluyor .Bir mana veremedim ama sinir de olmadım değil...
muhabet edicek kadar yakinsan oda laf arasinda sormus. Ay sende bu kadar rahatsiz oluyosan alip karsina konusmasaydin. Herkez de ne merakli sizi takip etmeye.Bunun adı muhabbet degil takip ve sorun aramadır bence
Peki kendi hakkında hiç konusmazken başkasını sorgulamaya ne diyoruzBuluttan nem kapma diyoruz buna. Bir de bayılsaydınız adam iki soru sordu diye.
Gelenimin gidenimin hesabını mı tutuyorsun hayırdır, deyip bir kahkaha atamadın mı? Ona neymiş kimin gelip gittiğinden. Kadın olsa dedikodu yapıp gülersin ama erkek ne alakaMerhabalar herkese iyi akşamlar.Bugun iş yerinden bir erkek arkadaş asabimi bozdu.Aileme yaklaşık 17 saat eşimin ailesine ise 5 saat uzaklıkta yaşıyoruz.Bugun bir konuda ailemden bahsederken.Lafimi bölüp harbi ya senin ailen hiç buraya gelmiyor mu.Ben de uzak olduğundan yılda ancak bir defa geliyorlar dedim .Aynı şekilde eşinin ailesinin de hiç geldiğini duymadım dedi.Nasil gelmiyorlar geliyorlar dedim .Belki buraya yani iş yerine gelmedikleri için görmüyorsundur dedim ki onlar da anca yılda bir gelir ama gelir..Yoo burayı kastetmiyorum geldiklerini senden de duymuyorum dedi.Vay be dedim kendi kendime ben kimsenin etlisine sutlusune karismazken adam neleri sorguluyor .Bir mana veremedim ama sinir de olmadım değil...
Herkez değil herkesmuhabet edicek kadar yakinsan oda laf arasinda sormus. Ay sende bu kadar rahatsiz oluyosan alip karsina konusmasaydin. Herkez de ne merakli sizi takip etmeye.
O sormuş siz cevap vermişsiniz. Vermeseydiniz. Siz soruyorsunuz da cevap vermiyor mu? Demek ki cevap vermeme seçeneği de mevcut.Peki kendi hakkında hiç konusmazken başkasını sorgulamaya ne diyoruz
Siz de onun hakkında sorun, onun gibi tepkiler verin o zamanPeki kendi hakkında hiç konusmazken başkasını sorgulamaya ne diyoruz
Tamam öğretmenim.Herkez değil herkes