Neyi sorgulamak istiyor?

Micra23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
278
102
38
Merhabalar herkese iyi akşamlar.Bugun iş yerinden bir erkek arkadaş asabimi bozdu.Aileme yaklaşık 17 saat eşimin ailesine ise 5 saat uzaklıkta yaşıyoruz.Bugun bir konuda ailemden bahsederken.Lafimi bölüp harbi ya senin ailen hiç buraya gelmiyor mu.Ben de uzak olduğundan yılda ancak bir defa geliyorlar dedim .Aynı şekilde eşinin ailesinin de hiç geldiğini duymadım dedi.Nasil gelmiyorlar geliyorlar dedim .Belki buraya yani iş yerine gelmedikleri için görmüyorsundur dedim ki onlar da anca yılda bir gelir ama gelir..Yoo burayı kastetmiyorum geldiklerini senden de duymuyorum dedi.Vay be dedim kendi kendime ben kimsenin etlisine sutlusune karismazken adam neleri sorguluyor .Bir mana veremedim ama sinir de olmadım değil...

Anlamsız bir konu bence, boşuna asabinizi bozmayın. İş olsun diye konuşmuş öyle.

Niye buna takidiniz anlamadim, muhabbet olsun diye konusmus gecmis bence

Neye Sinir olup konu açtığınızı bile anlamadım. Muhabbet etmeye çalışmış konu açmaya çalışmış işte

Gelenimin gidenimin hesabını mı tutuyorsun hayırdır, deyip bir kahkaha atamadın mı? Ona neymiş kimin gelip gittiğinden. Kadın olsa dedikodu yapıp gülersin ama erkek ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…