• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Neyi Nekadar Verelim????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dtbernat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
713
3
0
İstanbul
arkadaşlar verdiğimiz miktarları yazabilirmiyiz ben bazen tereddütte kalıyorum da çorba ne kadar kaç ayda kaç kaşık falan gibi

kızım 9 aylık olacak 1 küçük kase çorba yiyor. yoğurt 150 ml yiyor.kahvaltısını karışım şeklinde veriyorum o da normal yemek tabağının yarısını ancak dolduruyor.günde çeyrek muz 1 mürdüm eriği ( şimdi var diye) 1 elma bir kaç tane de üzüm yiyor.bu meyveler günlük değişebiliyor. ayrıca hergün kahvaltısına 1er çay kaşığı fındık-badem-ceviz katıyorum. ayrıca kahvaltıdan önce 1 tatlı kaşığı pekmezi suda eritip içiriyorum. aralarda da anne sütü ve devam sütü içiyor.

kızım 9 aylık olacak 1 küçük kase çorba yiyor. yoğurt 150 ml yiyor.kahvaltısını karışım şeklinde veriyorum o da normal yemek tabağının yarısını ancak dolduruyor.günde çeyrek muz 1 mürdüm eriği ( şimdi var diye) 1 elma bir kaç tane de üzüm yiyor.bu meyveler günlük değişebiliyor. ayrıca hergün kahvaltısına 1er çay kaşığı fındık-badem-ceviz katıyorum. ayrıca kahvaltıdan önce 1 tatlı kaşığı pekmezi suda eritip içiriyorum. aralarda da anne sütü ve devam sütü içiyor.

saol balım hadi devam anneler :) 6 aylık bi bebek ne kadar yer

Son düzenleme:
Bizim doktorumuz 6 aylıkken bir Türk kahvesi fincanının bebek için yeterli bir porsiyon olduğunu söylemişti.
Hatta doktor bir su bardağını geçmesin demişti...

Gerçi 8 ayı bitirdik hala bir Türk kahvesi fincanını geçemedik biz :(

Son düzenleme:
çok yediripte rahatsız etmek istemiyorum yada az gelsin ama ne kadar alır ki kahve fincanı 2-3 yemek kaşığı anca yetermiki offf pofff

Back