deniyorrum canım benim zaten artık içimden gelerek ağlayamıyorum bile galiba kalbimde bir yerlerde kötü düşüncelere olan ilgim birraz azaldı :) ama bunu bile kafama takıyorum niye ağlayamıyorum diye iyice dengesiz oldum
iyi düşünmeye çalışıyorum
iyi düşüneceğim
merak ediyorum iyi olacak mı?
yanlış cümleler kuruyorsun ,Hepsinin içinde olumsuzluk ve odak eksikliği var.
İyi düşünüyorum
iyi olacak şeklinde cümleler kur.
sen kendınden emin olmazsan istemezsen evren neye vesele olsunda allah da ne versin. kendini kötü hissedince somalidekilere bak. sonra şükret bak o zaman nazıl pozitif oluyorsun. Hayatında olmayanlara değilde olanlara odaklan. bu mutlu olmana sebep olacakdır.
gülümse
odaklan
değiştir
merhaba kızlar bütün sayfaları tek tek okudum ben de .Hem de rasgele rastladım topiğe.Mutlu oldum.Ben de çoğu zaman takıntı ve karamsarlıklarla boğuluyorum ama burada yazanları düşünücem ben de olacağına inanmıyorum kesin olack.Secret kitabının e-kitabını buldum indirip okuyucam isteyenlere link verebilirim ama burdan paylaşım serbestmi bilmiyorum.Evrenden torpilim var kitabını da kesin alacağım kitaplar arasına ekledim bile.Herkese pozitif düşünceler dilerimmmmmm:81:
canım sadece hayal kurmak yetmiyor tabi..
yoksa dunyada herkes saglıklı mutlu ve zengin olurdu
hayale odaklanman gerekiyor onu gercekmiş gibi yasayarak hayal etmen
mesela bir elma hayal ettin diyelim onun renigini seklini elindeki hissini ısırdıgında aldıgın tadı bile gercekmiş gibi ayrıntılaman lazım
ayrıca da hayal kurdum bole ayrıntılı bitti olmuyor... birdaha da o konuyla alakalı herhangi bir olumsuzluk aklından gecirmeden bu hayal için yarattıgın enerjiyi serbest bırakman gerekiyor...
su dolunayı biri anlatsa gecmişe baktım ama kafam karıstı :44:
kizlar hayal kurmakta bu isin bi parcasimi..Hayal kurmak zaten dusunmek degilmi..mesela ben hep erkek arkadasimla kavustugumuz gunlerin hayalini kuruyorum bi nevi dusunuyorum yani..
böylede ise yararmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?