cnm ben manevi bagımı koparmak istemiyorum ki , hayaller kuruyorum bu konuyla ilgli ((
canım o zaman sende sakladıgın kagıdına olumlu olarak istedigin şeyi yaz illa yakılan kagıda yazman hayatından çıkartman lazım değil ki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben manevi bagımı koparmak istemiyorum ki , hayaller kuruyorum bu konuyla ilgli ((
canım o zaman sende sakladıgın kagıdına olumlu olarak istedigin şeyi yaz illa yakılan kagıda yazman hayatından çıkartman lazım değil ki :)
Kızlar dün Tvde Ahmet Maranki konuşuyodu,dolunay olduğu gecelerde karpuz diyetini yapın 2-3 kilo hemen
verirsiniz,vücudunuz toksinlerden arınır falan dedi,
Yani bu dolunayın insan üzerindeki etkisi kesin,ben çok inanıyorum ayın hareketlerinin olumlu ve olumsuz
etkileri olduğuna...
Dolunayın olumlu olduğunu kesin olarak öğrendik artık,ona göre düşüncelerimizi düzenleriz,sonuç da olumlu olur
umarım...
baska bir topikte kizlar dolunay gecesi vucut killarini aliyorlar,incelme ve sararma oldugunu söyluyolar killarda.eskiden ninelerimiz dolunay geceleri alirlarmis adet sonrasi..
ben iyce inanmaya basladimmm
baska bir topikte kizlar dolunay gecesi vucut killarini aliyorlar,incelme ve sararma oldugunu söyluyolar killarda.eskiden ninelerimiz dolunay geceleri alirlarmis adet sonrasi..
ben iyce inanmaya basladimmm
Mesela atiyorum anne olmak istiyorsam bir kiz cocugunun böyle mi demeliyim hayallerimi-kizimla cok güzel vakit geciriyorum onu cok seviyorum iyiki var yavrum,,,yoksa böyle mi yazmaliyim-bir kizimin olmasini cok diledim ve suan bir kizim var...yani istedigimi bu seyi ve suan ulasmisim gibi mi yazmaliyim???
kızlarrr nasıl yapıcaz ben bu topiği yeni görüyorumda yani dolunay olduğu zamanlar ne yapmamız lazım?
Çok fazla çağırmak ters tepiyor sanırım. Ben yıllardır eş çağırıyorum yine de yalnızım da:))
Canim kitabin ismi ney??icerigi ney?
belki temin edebilirim ben yurtdisindayimda...
Kitabın Adı Evrenden Torpilim var. Aykut Oğut bu konuyu çok güzel işlemiş.Egonla nasıl başa çıkacağını yazmış. Çok eğlenceli bir kitap. lütfen okuuuuuuu. Haytaında çok şey değişecek.
Pozitif olup pozitif kalmak çokk önemli bu yüzden egonu alt etmen gerekiyor.
Gülümse
odaklan
değiştir
Çok fazla çağırmak ters tepiyor sanırım. Ben yıllardır eş çağırıyorum yine de yalnızım da:))
1001 fatihayı şerif oku canım,,,,Coook tesekkür ederim canim benim!!!
sagol evet okuyacagim...temin deip
inanki psitif olmaya cok ihtiyacim var...haytimin cok zor bir dönemindeyim...ceken bilir
bana rüyamda bundan bir kac ay önce bir ses dedi ki fatiha suresini oku!
dün aksam aklima geldi tekrar..yapmaliyim bunu!!!
ah ah ne hayllarim vardi....umarim icimdeki masum kücük kiz yakinda bu iyilesir yine Allahin yardimiyla...yüzü güler yaralari kabuk baglar...
1001 fatihayı şerif oku canım,,,,