hayallerimi ztn hep gercekmisim gibi kuruyorum,bazen hayalin icinde yasiyormusum gibi hissediyorum kendimi
dolunay 12 eylül canim..pozitif dusuncelerini,olmasini istediklerini bir kagada yaziyorsun sanki olmus gibi.
mesela evlenmek istiyosun diyelim *Evlendim,cok mutluyum - die yazicaksin isteklerin gerceklesmis gibi.
bir kagadada negativ dusuncelerini yazicaksin ve dolunay gunu yani 12eylül gunu negativ dusuncelerini yazdigin kagadi yakicaksin,ve tum olumsuzluklari aticaksin kafandan
sadece olumlu dusuncelerinin yazili oldugu kagat kalicak aklinda,sadece olumluya odaklanicaksin..
Benim anladigim kadariyla böyle yapilicak,yanlis aktardigim birsey varsa duzeltin lutfen
okumadım ama merak ettigim kitaplardan biri...
evrenden torpilim var ın 2.si cıktı onu alıp okumayı dusunuyorum once..
ben karıstıra karıstıra artık cogu yonetemden haberdarım bu kitaplar motive etmiş oluyo işte
Aylarca hayalini kurduğum bir şey daha gerçekleşti.
Hiç bırakmadım ama, hep düşündüm, hep gözümde canlandırdım ve oldu.
İstediğim bir şey olunca sürekli hayalini kurarım ben. İşe yarıyor.
Ama işe yaramazsa da bırakıyorum hayal kurmayı. Her şey illa da olacak diye bir şey yok.
Bence herkes devam etsin pozitif düşünmeye. Hiç bırakmayın.
Bazıları inanmadığını söylüyor ama inanmak lazım. :97:
bende onları okumadım okumak istiyorum dışarı çıkarsam ikisinide almak istiyorum ama her kitapçıya gittigimde fikrimi degiştrp bşka kitaplar alıyorumokunmaya deger kitaplarmı peki özendir beni birazda onlarıda alıyım
Herkste farklı oluyor galiba.
Devamlı düşünmek ya da unutup gitmek hayal ettiğin şeyi...
canım bu işlerle alakalıysan eger cogu seyi biliyosundur zaten oyle aman aman bambaska yontemlerden ve gerceklerden bahsedip de sana dunyanın sırrını yda sihirli degnegi vermiyo.. aynı seyler
tek farkı aykut un uslubu... yani okurken eglendigim karınımı tuta guldugum nadir kitaplardan biridir.. cok eglenceli anlatıyor herseyi, moral ve motivasyon kaynagı
ben donup donup okurum hala canım sıkıldıkça
Sadece bir kez aklımdan geçirdiğim halde gerçekleşenler de oldu. Her iki şekilde de yaşadım ve yaşıyorum.
Bence herkeste böyle oluyordur. :97:[/QUOT
bende imgeledigim zaman genelde hemen olmuyo belli bi süre sonra oluyo aama çok şükür ne istediysem oldu ha bir yıl ha 1 ay ama sabretmesini ögrendim bu sayede
bende imgeledigim zaman genelde hemen olmuyo belli bi süre sonra oluyo aama çok şükür ne istediysem oldu ha bir yıl ha 1 ay ama sabretmesini ögrendim bu sayede
Evdenren torpilim var* okumayi dusunuyorum henuz almadim ama en kisa zamanda alicam insallah...
benim gerceklesen biseyim henuz yok ama hayal kurmaya ustunden pozifiv yogunlasmaya calisiyorum..
ve birde dualarimda eksik etmemeye calisiyorum inanarak edilen duada evrene göndermek kadar etkili diye dusunuyorum,ve en önemlisi allahtan hayirlisini istiyorum olucak insallahh
Sadece bir kez aklımdan geçirdiğim halde gerçekleşenler de oldu. Her iki şekilde de yaşadım ve yaşıyorum.
Bence herkeste böyle oluyordur. :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?