akıllara durgunluk vericek cinsten olaylar yaşadım.çüş artık!dediğim,beynimin durduğu anlar oldu.nasıl olurduda beynimde kurduğum olayları birebir yaşarım diye.inanın beynimde imgelediğim ve Allahtan dilediğim her olayı yaşadım.bu inanılmaz bişey,Allah'ın büyük bir lütfu bence insanlara.ama keşfetmek önemli,istemeyi bilmek,güzel düşünmek
herşeyden önce iyi bir insan olmak...kötülüklere yer vermeyin hayatınızda.herşeyin güzelini,olumlusunu düşünün.olumsuz insanlar varsa etrafınızda,enerjinizi düşüren,ruhunuzu sıkan.o insanlarıda çıkarın hayatınızdan:81:
enerjisi,aurası ile ışık saçan,içinizi aydınlatan insanlar olsun etrafınızda:87:
ben biraz önce kendime mail attımnapim ama kağıda yazsam herkes görecek
dolunayda da kağıda yazıp yakacağım. peki balkondan ay görünmüyor. istediğim odada yakabilir miyim?
Evet yaşadım
Bugün dedim ki içimden "Nerde bu Koray kaç gündür??" Kafamı bi kaldırdım Koray
Evet yaşadım
Bugün dedim ki içimden "Nerde bu Koray kaç gündür??" Kafamı bi kaldırdım Koray
ben biraz önce kendime mail attımnapim ama kağıda yazsam herkes görecek
dolunayda da kağıda yazıp yakacağım. peki balkondan ay görünmüyor. istediğim odada yakabilir miyim?
Benimde bu ve benzeri deneyimlerim oldu. Önceden hep olumlu düşünürdüm ve sonucunu düşünmezdim. Önemsemezdim yani olsada olur olmasa da kafasındaydım. Ve istediğim şeyler gerçekleşirdi hep ben şansa bağlamıştım. Ne zaman ki işin içine kaybetme korkusu yada ' ya olmazsa' korkusu girdi. O zaman isteklerime ulaşamamaya başladım.Ama bu her alanda geçerli değil tabi. Örneğin çok güzel giden bir ilişkim var. Ve asla kötü düşünmüyorum. Özel hayatta rahatım fakat iş konusunda 2 senedir sonuç alamadım. Hep mesleğimin çalışma alanının kısıtlı oluşunu, kadroların çok az oluşunu düşündüm,o yada bu sebeple hiç istediğim gibi bir işe girebileceğime inanmadım asla. Bi türlü inandıramadım kendimi. Ama bu şekilde umutsuzluğa kapılarak sonuç alınmıyor anladım. Nilyeşili gibi bende Aykut Oğut'un o güzel kitabına kaptırdım kendimi. Ve artık gülümsüyorum sinirlenince kendimi daha kolay sakinleştiriyorum. Siparişlerimi verdim çoktanArtık tam da istediğim gibi bi işim var biliyorum sadece teslimatı bekliyorum
Demek ki hicbirseye olumsuz bakmayacagiz öyle mi...
yani ben bazi seylerin degismesini isterken imkansizdir diyorum insani aklimin kapsama alaniyla.
ama cok zor yaaaa bazi seyleri positif görmek
Zor geldiği zaman ben onları yani olmasını istediğim şeyleri kağıda yazıyorum. Böyle olunca daha bir rahatlıyor insan içindekileri döküp. O zaman da daha iyi konsantre oluyorsunuz ve daha iyi odaklanıyorsunuz. Ama gelişmesini nasıl istiyorsanız öyle yazmalısınız. ''Olmuş gibi''
Canim kitabin ismi ney??icerigi ney?
belki temin edebilirim ben yurtdisindayimda...
Evrenden Torpilim Var-Aykut Oğut
Kişisel Gelişim kitaplarını çok severim Secret 'ı da okudum fakat hiçbirinin anlatımı bu kitap kadar sade ve anlaşılır değil. Ben çok memnun kaldım Umarım sende beğenirsin:))
Sagol canim
bende kisisel gelisim kitaplarini cok severim.
ama artik beyin kalmadi sorunlardan kitabahalbu ki cok severim okumayi ama istek kalmadi........
çözemediğin yada taktığın şeyleri dolunayda yaz ve sonra yak. Boşuna demiyoruz dolunayda olumsuz şeyleri yazında yakın diye:) çözemediğin şeylerde buna dahil. Yaz baka nasıl rahatlayacaksın. Yaz içinde kalmasın o kalp kırıklığı ve sonuna seninle armadaki göbek bağını evrenin altın makasayıla kesip attım yaz. onla olan manevi bağlarında kopmuş olur ve rahatlamış olursun
selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?