- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- 448
aslına bakarsanız bnm için muallakta kalmış bi şey var çekim yasası konusunda , olumlu düşünerek hayal ederek birini cekebilirmiyiz hayatımıza ? ama birini derken hayalindeki erkekten bahsetmyorum , tanıdıgın yada lumsuz düşünerek kaybettiğin birini , bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirimmm
Aslında bazı şeyler için, yaptığın hatalar için, sadece dua ediyorum... bende hata yaptığımı düzeltmek yada olumsuz giden birşeyi eskiye döndürmeyi istiyorum...
Sadece hayatımda olmasını istediğim şeyi... sevgiyi, aşkı, parayı çağırıyorum... Ben daha önce burda başka bir topikte birşeyler karalamıştım. aşk adına ... gerçek oldu... Şimdi aklıma bazen olmusuz şeyler geliyor ... kötü şeyler aklıma geliyor... Bende yazıyorum... Hergün aklıma takılan herşeyi kağıtlara döküyorum... Aklıma taktığım herşeyi kağıtlara döküyorum... yalnışım var mı diye soruyorum kendime hatalıysam aynıları yapmamak için tekrar tekrar okyorum... İleride yaşayacağım güzel günlerin hayalini kuruyorum... sadece sabrediyorum.. daha çok Sabretmek için dua ediyorum.