- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- 448
arkadaşlar bu yazıyı muhakkak okuyun , bilinçaltınızın size ne gibi bir etkisi oldugunu öğreneceksiniz . isteklerinize ulasmadaki en büyük engeli aşmaya hazırlanın , hepimizin dilekleri gerçek olsunnn :)))
arkadaşlar merhaba ,
bu gece ben de dolunayda dileklerimi yazacağım , çokta heyecanlandım şimdiden :) acaba 'dolunay dilekleri' topiği açıp sonrasında gerçek olan dileklerimizi mi paylaşsak bunu yapacak arkadaşlarla??
Evet millet. bugun dolunay zamanı . Akşamı beklemenize gerek yok. ay şuan da bile dolunay. İlla ayı görmenize de gerek yok. kağıdı kalemi alın elinize ve dileklerinizi olmuş gibi yaşayıyormuşsunuz gibi yazın
yeni ayakkabı alacağım değilde yeni ayakkabı aldım
beni sevmesini istiyordum yerine beni seviyor
param olacak yerine bir sürü param var gibi yazın ve saklayın
içinizde birine soyleyemediğiniz şeyler varsa sizi sıkıyorsa onuda yazın ve yakın. yada hayatınızdaki kötü olumsuz şeyleri yaızn yakın. pozitif olun ve öyle kalın
gülümse odaklan değiştir :)
benimde çok başıma geliyor canım.bazen 3-5 yıl sonra bazen düşündüğüm anda yalnız değilsin yani.bu dolunay meselesi bende çok inanıyorum yılda bi kaç defa yapıyorum öyle rahatlıyor ki insan tarçın kabuğu ve günlük bitkisi yakıyorum öyle çok güzel kokuyor ortalık ayın 14 ü gibi güzel sözü boşuna değil herkese mutlu umutlu dilekler ve günler bayanlar hadi kagıtlarımızı yakalım
ben hep balkona çıkarım dolunaya bakarım ve kagıdı yakarım içim daha çok huzur buluyor o zaman
Güzeller güzeli bayanlarrrrOlumsuz kağıdımı şu an yaktımmmm Olumlu kagıtlarımı sakladım dolunay bana öyle güzel bakıyor şahane bir hava varr :)) kabuk tarçınımı yaktım odalarda şöylee bir gezdirdim mis gibi koktu her yer şimdide sade kahvemi koydum içecegim birazdan köpüğünü almayı bekliyorum Mutluyumm hepimizin dilekleri kabul olur inaşallah müziğimidee açtım ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?