Kendim hic bilincli olarak birsey yasamadim.
ama simdi tekrar bunu hatirlayinca tirstim nedense hep carsida gezerken hep eski sevgilimle karsilascakmisim gibi geliyor ona benzeyen birini görünce bi panikliyorum ve hep kendimi o karsilasma anini hayal ederken yasiyorum söylee tepki veririm yok tanimamis gibi kacarim yok cevirir kafami giderim gibi
ne alakaysa artik ... hem kendisi türkiyede bana ne oluyorsa artik
2 yil önce bi gelisim seminerine katilmistim ordaki egitimci kadin anlatti sok olmustum. bu kadin genclik yillarinda hep ailesinin ilgisini cekmek icin kendini kaza yapmis agir hastaliga yakalanmis gibi hayal edermis sonra 18-20 yasindayken ( artik hatirlamiyorum kac yasindaydi) merdivenlerden bi düsüyor koma!!!!! 3 ay falan hastanede bilinci kapali yatiyor sonra kendine gelince boyundan asagisi felc yillarca tedaviler tekerlekli sandelye falan neyse iyilesiyor sonra basimiza egitimci diye geliyor
bize söyledigi sey cok istediginiz birsey varsa örnek. araba o arabanin fotografini sürekli gördügünüz bir yere koyun hatta bir kac yere koyun zaman icinde o yöne dogru hayatinizi sekillendiriyorsunuz demisti.
2 yıldır hamile olduğumu hayal ediyorum ama hala değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?