Neydi bu ağrı böyle :(

Lvbglm

Esma kılıç
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
173
30
13
Kızlar hayırlı geceler bu ağrının sebebini anlayamadım Doğum sancısı düşünün ama kaşıkta. Bir anda kitledi benı iftardayım birde nedeni ne olabılır bu hava da üşütmüş olmak istemiyorum Allah kımseye vermesın bu durumu ulu orta beye uğradığımı şaşırdım

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Bu durumda aniden sancı girebiliyor. Ama doktora gidip emin olun tabi

Koptum bu cevaba
Konu sahibi acile gidin apandist falan patlamasin
Doktor bile ilk bunu soyleyecek
Bu konunun devami soyle olacak bak yaziyorum yardimci olanlara tesekkurler olmayanlara
Cok kotu olsa buraya konu acamazdi dusuncesindeyim yada acsa bile doktoru akil etmeli.

Bu konunun devami soyle olacak bak yaziyorum yardimci olanlara tesekkurler olmayanlara
Cok kotu olsa buraya konu acamazdi dusuncesindeyim yada acsa bile doktoru akil etmeli.
Ayni fikordeyim ama sanirim insanlqr bazen panik olup ö an doktora gitmesi de zor ise buraya sorup yorum almak istiyorlar yoksa bana bisey olsa buraya sormak aklima bile gelmez kalkar doktora giderim

Yumurtlama gunumde ben ayni sekilde iki buklum olurum, bicak gibi bi agri saplanir kasigima bikac saat sonra gecer.
Eger agri devam ederse bi doktora gidin

Ayni fikordeyim ama sanirim insanlqr bazen panik olup ö an doktora gitmesi de zor ise buraya sorup yorum almak istiyorlar yoksa bana bisey olsa buraya sormak aklima bile gelmez kalkar doktora giderim
Sadece o anlık geldiği için buraya yazma gereği duydum geçmeyen yada gün aşırı sureklı olsa doktora giderdim telefon aklıma bile gelmezdi.. insanlar çok ön yargılı ağzı olan konuşuyor işte

Sadece o anlık geldiği için buraya yazma gereği duydum geçmeyen yada gün aşırı sureklı olsa doktora giderdim telefon aklıma bile gelmezdi.. insanlar çok ön yargılı ağzı olan konuşuyor işte
Hic yanilmam
Size yapmaniz gerekeni esprili bir dille soyledim diye agzi olan konusuyor mu oldu.Bana gorede eline telefon alan kendini bdv de buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…