Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol ya çok gereklıydıSedyeye yatin karninizi acin ben eldivenlerimi giyip geliyorum.
Sağol bacımİdrar yolları ile ilgili olabilir. Apandisit de olabilir. Devam ediyorsa acile gidin.
Koptum bu cevabaSedyeye yatin karninizi acin ben eldivenlerimi giyip geliyorum.
Doktor bile ilk bunu soyleyecekKoptum bu cevaba
Konu sahibi acile gidin apandist falan patlamasin
Ayni fikordeyim ama sanirim insanlqr bazen panik olup ö an doktora gitmesi de zor ise buraya sorup yorum almak istiyorlar yoksa bana bisey olsa buraya sormak aklima bile gelmez kalkar doktora giderimDoktor bile ilk bunu soyleyecek
Bu konunun devami soyle olacak bak yaziyorum yardimci olanlara tesekkurler olmayanlara
Cok kotu olsa buraya konu acamazdi dusuncesindeyim yada acsa bile doktoru akil etmeli.
Sadece o anlık geldiği için buraya yazma gereği duydum geçmeyen yada gün aşırı sureklı olsa doktora giderdim telefon aklıma bile gelmezdi.. insanlar çok ön yargılı ağzı olan konuşuyor işteAyni fikordeyim ama sanirim insanlqr bazen panik olup ö an doktora gitmesi de zor ise buraya sorup yorum almak istiyorlar yoksa bana bisey olsa buraya sormak aklima bile gelmez kalkar doktora giderim
Doktor bile ilk bunu soyleyecek
Bu konunun devami soyle olacak bak yaziyorum yardimci olanlara tesekkurler olmayanlara
Cok kotu olsa buraya konu acamazdi dusuncesindeyim yada acsa bile doktoru akil etmeli.
Hic yanilmamSadece o anlık geldiği için buraya yazma gereği duydum geçmeyen yada gün aşırı sureklı olsa doktora giderdim telefon aklıma bile gelmezdi.. insanlar çok ön yargılı ağzı olan konuşuyor işte