Neyden kaynaklanıyor..

H o p p a l a..
Ee siz ne yaptınız, azalma veya geçme oldu mu onları yememesi dışında?
Bizimkinde farklı şeyler oluyor. Sizde vücutta sanırım, benim kızımın dilinde. Önce kaşınıyor hafiften, yemeye devam ederse kanıyor ve dolayısıyla yanmaya başlıyor dişiyle müdahale ettiği için ve yerinde zıplıyor ağrıdan.

Bi çaresi yok 18 yaşına geldiğinde isterse her bir yiyecek için bağışıklık kazandıracak vücuduna yükletecek isterse dedi doktorumuz.

Kıyamam ya, ağız daha kötü. Inşallah geçer diyelim.

Kan alındı bakıldı , hiç bir sorun yok . Anlamadım ben de . Çok rahatsız edici gerçekten :/

Konu sahibi, son durumunuz nedir, nasıl oldunuz? MaystenG

Ayni sıkıntı bende de var, özellikle bu yaz arttı/azdı. Cok tatli meyveleri yeyince yüzüm, burnum, kaşlarım deli gibi kaşınmaya başlıyor, kasidikca kizariyor.
Careyi yememekte buldum, simdi deneme yapiyorum, birkac gün kendimi gozlemleyecegim. Karpuz, kiraz, kayısı, kavun yemiyorum, bunlar bariz kaşıntı yaptı.
Size de dokunan ceviz, findik, fıstıgı (bir de ay cekirdegini) cocukluktan beri yesem sivilcelenir kalir yüzüm, onlari da rahatca yiyemiyorum.
Kan tahlilinde seker, karaciğer degerleri normal çıktı.
Şu denemelerim bitsin alerji bölümüne bi gidecegim. Dogru bölüm alerji immunoloji galiba, degil mi?

Evet alerji immunoloji. Baktır bakalım, sonucunu yazarsın

Bu arada kendi açtığım konuyu okuyunca fark ettim. Eser kalmamış

Gecti mi sikintiniz?
Gecmesi icin bir sey yaptiniz mi?
Birkac sene önce deri testi yapmislardi, hicbir gidaya alerjim yokmus ama bir tanidik "seneden seneye degisir" dedi, dogru mu dedi bilmiyorum...

Gecti mi sikintiniz?
Gecmesi icin bir sey yaptiniz mi?
Birkac sene önce deri testi yapmislardi, hicbir gidaya alerjim yokmus ama bir tanidik "seneden seneye degisir" dedi, dogru mu dedi bilmiyorum...
Evet kaşıntı kızarıklık kuruluk gitti öyle herhangi birşey de yapmadım ellerimi ara ara kolonyalamak dışında

Sevindim sizin icin. Gecmis olsun. Benimki de gecer umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…