- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Bizimkinde farklı şeyler oluyor. Sizde vücutta sanırım, benim kızımın dilinde. Önce kaşınıyor hafiften, yemeye devam ederse kanıyor ve dolayısıyla yanmaya başlıyor dişiyle müdahale ettiği için ve yerinde zıplıyor ağrıdan.H o p p a l a..
Ee siz ne yaptınız, azalma veya geçme oldu mu onları yememesi dışında?
Kıyamam ya, ağız daha kötü. Inşallah geçer diyelim.Bizimkinde farklı şeyler oluyor. Sizde vücutta sanırım, benim kızımın dilinde. Önce kaşınıyor hafiften, yemeye devam ederse kanıyor ve dolayısıyla yanmaya başlıyor dişiyle müdahale ettiği için ve yerinde zıplıyor ağrıdan.
Bi çaresi yok 18 yaşına geldiğinde isterse her bir yiyecek için bağışıklık kazandıracak vücuduna yükletecek isterse dedi doktorumuz.
İnşallah. Sizin içinde aynı şeyi diliyorumKıyamam ya, ağız daha kötü. Inşallah geçer diyelim.
Cahilliğime verin. Kantaron yağı nedir? Duymadım hiç.İnşallah. Sizin içinde aynı şeyi diliyorum ☺
Bir de kaşınırken kantaron yağı deneyin tedavi eder zaten büyük ihtimal ama kaşıntısını da alacaktır.
Ooo baktım da, mucize gibi birşey ..İnşallah. Sizin içinde aynı şeyi diliyorum ☺
Bir de kaşınırken kantaron yağı deneyin tedavi eder zaten büyük ihtimal ama kaşıntısını da alacaktır.
Kan alındı bakıldı , hiç bir sorun yok . Anlamadım ben de . Çok rahatsız edici gerçekten :/Konu sahibi doğum yapalı epey olmuş,fakat sizinki gebelik kaşıntısı olabilir mi?
Benimde hamileliğin son ayında boynum sürekli kaşınmaktan yara olmuştu.
Karaciğerle ilgili olabiliyor.Bir doktora danışın isterseniz.
Hamilelikte oluyormus zaten. Doktor oyle demistiGebelik etkilemez herhalde değil mi? Yani fark etmez, sorun aynı sorundur herhalde? Bir gebe hanım daha vardı 1 haftalık bebeği varmış. Onda da varmış. Ne illet birşey ya.
Yeni gördüm mesajınızı :) umarım şifa olur.Ooo baktım da, mucize gibi birşey ..
Kan alındı bakıldı , hiç bir sorun yok . Anlamadım ben de . Çok rahatsız edici gerçekten :/
Çok zor bir durum gerçekten,umarım en kısa sürede geçer.
Yavrunuzu da sağlıkla büyütün inşallah :)
Evet kaşıntı kızarıklık kuruluk gitti öyle herhangi birşey de yapmadım ellerimi ara ara kolonyalamak dışındaGecti mi sikintiniz?
Gecmesi icin bir sey yaptiniz mi?
Birkac sene önce deri testi yapmislardi, hicbir gidaya alerjim yokmus ama bir tanidik "seneden seneye degisir" dedi, dogru mu dedi bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?