• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neyapacagimi bilmiyorum artik.. cok seviyorum :(

Yalann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
1
0
36
Hollanda
Merhabalar..
Oncelikle turkiyede yasamadigim icin turkcem cok kotu yani kusura bakmayin lutfen.
Ben bir sene once (ozaman 14 yasimdaydim ama yasima gore olgundum ve olgun gosteriyordum) facebook gibi bir sitede biriyle tanistim.
Profil resmine baktigimda bana biseyler olmustu bilmiyordum neydi ama cok degisik birsey hissetdim.
gunlerce onun profiline bakardim
O sitede kimin profiline baktigini gorebiliyorsun, oda bi gun bana bir mesaj atmisti cok guzelsin diye ve nasilsin felan dedi. Mesajlasiyoduk iste nasilsin fln sordu nerde oturuyorsun hic buralara geldinmi fln. ben cok kisilerle oyle mesajlasirdim ama bu kez cok tuaf birsey hissediyorum cok mutluydum birden nedense anlamamistim.Ama ben daha 14 yasimdaydim ve onun benden olgun oldugunu biliyordum ve ben once onun yasini sordum. Oda 19 yasinda oldugunu soylemisti. Ne diyecegimi bilemedim biliyordum benden buyuk oldugunu ama simdi 14 yasimda oldugumu deseydim bidaha benimle konusmazdi ve ben ona 16 yasimda oldugumu soyledim ve 2 ay sonra 17 olacagimi soyledim. Bu yalani soylerken hic dusunmemistim onu gercekten sevecegemi, sadece dalga gecmek icin eklemek istedim yani sadece oylesine sohbet etmek icin. sonra benim gitmem lazim yazmisti ve beni ekle istersen demisti ve msni birakti bana. Eklemistim onu ama hic konusmazdi bende hic konusmazdim nerdeyse unutmustum listemde oldugunu. Bir gun telefondan msne girmistim ve konusmustum onunla cok normal sohbet etmistim yani sadece arkadas gibi gulduk felan cok hos bir insandi yani doya doya sohbet edebilirdin. Sonrada haftada 3/4 kere konusurduk msnden zaten bir yalan soylemistim daha fazla yalan soylesem bisey olmazki dedim, yani herseyim yalan oldu tek gercek olan dusuncelerimde, gerisi nerdeyse hepsi yalandi. Ama sonradan biseyler hissetmeye basladim onunla konustugumda cok ama cok mutlu oluyordum iyi davraninca cok mutlu oluyordum onun bana karsi ozel hissleri olmadigini cok iyi biliyordum ve onun listede cok kizlar oldugunu biliyordum ama bana karsi hayatta bisey hissedemezdi cunku o beni daha hic gormemisti ama cok guzelsin felan derdi yani. onunla 1 hafta konusmasaydim halim perisan olurdu cok mutsuz olurdum nasil bilmiyorum ama cok tuaf biseydi.
Konusmaya baslayan hep bendim o sadece 2 kere baslamaya basladi.
Neyse sonra bunun imkansiz oldugunu biliyordum ve etrafimdaki kizlarda onu tanimaya basladi arkadasimin ablasi onu cok iyi taniyordu kiz 18 yasinda ve o oglanin oturdugu yerde okuyo. Cok korktum konusurken oglan arkadasimin ablasiyla konusurken Edayi taniyormusun diye sorsa (benim adim Eda bu arada). Yani neyapardim ozaman arkadasimin ablasi demezmiydi oha neyapiyorsun o kiz daha 14 diye dedikodu felan yapar diye cok korkuyordum ve ben yeni bir msn yaptim ve oglani ekledim. Daha daha daha cok yalan soylemeye basladim beni hic bir zaman tanimasin diye eger bir gun beni gorurse diye cunku bu ask imkansizdi. BAskalarin resimleri baslamaya kullandim ama nett resimler degildi mesela en azindan kizin ustunde bir gozluk vardi felan yani pek net degildi nerden bilecekti benim olmadigimi. Ben o msne cok az girerdim ve ona karsi hislerim daha cok oldu hep hayal ediyordum ellimi tuttugunu hayal ediyordum onu ruyamda bile goruyordum ruyamda evli oldugumuzu gordum cok guzel bir ruyaydi ve ondan sonra hepte oyle seyleri hayal etmeye basladim. Cocuklarimiz oluyordu hepsi cok guzel. Ben zaten depresyondayim baska problemler yuzunden, ama bide bu ustune geldi yani iyicene delirdim deli gibi asiktim ama cok imkansizdi baska oglanlarla konusmaya basladim denemek istedim ben aynisini bidaha hissedebilirmiyim diye ama hissedemiyordum baskasini sevemiyodum ondan baskasini asla sevemem, Ama okadar cok yalan soylemistimki geri donusu yok, Zaten onun bana karsi hisleri yok bide yalan soyledigimi ogrenirse cok kotu olurdu. Ben onu unutmaya calistim ve msni silmeye karar verdim. haftalar gecti ve yine ruyama girdi yine aklima girdi yine hayal etmeye basladim cok seviyordum gercekten asiktim onu gercek hayatta gormemistim bile ama ilk kez resmine bakarken hissetmistim karakteride cok guzeldi.. sevdigini tam severdi onu anlamistim sevdigi seylere deger verirdi onu anlamistim keske benim olabilseydi.. ben neyapacagimi bilmiyorum artik. Yikilmisim.. her aksam agliyorum gercekten okadar asigimki onu kacirmak istemiyorum.. onun baskasiyle evlendigini duysam bir gun kendimi bile oldururum okadar asigim.
Keske o ilk gun onla mesajlasmasaydim keske hic tanimasaydim boyle olacagini bilseydim yemin ederimki konusmaya baslamazdim onunla..
:43:

Kendini çok kaptırmışsın ona onu unutman daha kolay çnkü gözden uzak olan gönülden de ırak olurmuş diye bi laf var yani eğer yanında olsaydı unutma şansın çok az olabilirdi ama uzakta olduğu için unutabilirsin sen onun konuşmalarına aşık olmuşsun eminim ki onun gibi konuşan ona benzeyen çok insan vardır yani bu bi net aşkı gibi bişey yani daha yüzünü hani nasıl biri olduğunu görmemişsin bile hani yüzyüze gibisinden sana tavsiyem onu unut boşvr hiç takma kafana biliyorum böyle demesi çok zor kalbine söz geçiremiyo insan uzakta olması senin için bi avantaj en azından daha kolay unutabilirsin bide yakınında olup da unutmaya çalıştığını düşünsene ne kdar zor olurdu değil mi? Yol yakınken onla daha fazla konuşma msn,face bunlara girme fazla sonuç itibariyle hiç yüzünü yani yüzyüze görüşmedin unutman kolaylaşır emin ol...Ve şunu asla unutma bi kapı kapanır yeni bi kapı açılır yani bu gibi durumlar daha çok kişi önüne çıkar.Hiç takma kafana canım gelip geçici dünya 3 günlük dünya bak keyfine arkadaşlarınla gez dolaş kafanı dağıt boşvr onu eminim başarıcaksın!

Back