• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nexium mide koruyucu

Miranda32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
255
143
33
1 buçuk aydır kullanıyorum çok rahattım 2 gündür bıraktım tekrar şikayetlerim başladı. Devamlı kullanıcam mı ben :(( uzun süreli kullanımda yan etkiler oluşur diye korkuyorum ama içmesem daha kötü :( sizce mide koruyucular ne kadar süre ile kullanılmalı bilen var mıdır?

1 buçuk aydır kullanıyorum çok rahattım 2 gündür bıraktım tekrar şikayetlerim başladı. Devamlı kullanıcam mı ben :KK43:( uzun süreli kullanımda yan etkiler oluşur diye korkuyorum ama içmesem daha kötü :KK43: sizce mide koruyucular ne kadar süre ile kullanılmalı bilen var mıdır?
Sizin durumunuzu rahatsızlığınızı bilmiyorum ama ben reflü olduğumda o dediğiniz ilaç ile birlikte birsürü ilacı 1 ay süre ile kesintisiz kullandım. Doktor sakın 1 aydan önce bırakma dedi 1 ay sonra ilaçları bırakır bırakmaz ağrın olursa beklemeden hemen gel demişti. Hiç ağrım, sıkıntım olmadı çok şükür gitmedim ilaçlarıda dediği gibi bırakmıştım.
Ancak sizin gibi ağrım geçmeseydi bekletmeden doktora giderdim. Aman diyeyim dikkat sağlık bu. Mide yani hassas organ. Eğer imkanınız varsa bir kontrole gidip durumunuzdan bahsetmelisiniz.
Geçmiş olsun

Gastrit var bende ağrı olmuyor yememe isteği hazımsızlık oluyor özellikle sabahları uyandığımda. Bu ilacı sadece bu yüzden kullanıyorum yanına ek kullandığım ilaçlar yok. Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun

Back