Tatlı Tarifi Nevzine tatlısı-Bizim Mutfak Hamur Kabartma tozu Sponsorluğunda

Çok değişik bir tatlı tarifiymiş ellerine sağlık Yarışmada başarılar dilerim

Ellerine sağlık canım ,lezzetli görünüyor başarılar dilerim.Görüntü helvaya benziyor ,tadında da benzerlik var mı?Meyvaların da çok cazibeli duruyor,onları da canım istedi

Ellerine sağlık canım ,lezzetli görünüyor başarılar dilerim.Görüntü helvaya benziyor ,tadında da benzerlik var mı?Meyvaların da çok cazibeli duruyor,onları da canım istedi
Sagol canim, icindeki kivam benziyor ama tadi benzemiyor:)) hatta esime tattirirken soylemiycem sen bil icindekini dedim. Cevizi bildi tahinide bildi:)) pekmezi bilemedi :)

banlanmadan yapmışsın tatlını tebrik ederim

niyetlenip/merak edip yapamadığım bir tatlı :)
ellerine sağlık başarılar dilerim

banlanmadan yapmışsın tatlını tebrik ederim

niyetlenip/merak edip yapamadığım bir tatlı :)
ellerine sağlık başarılar dilerim
Cok sukur bin sukur evet oyle oldu Umarim yaparsin canim basit yapmasi ama kalabalikta iyi gider

fazla uğraştırmayan ama yiyenlerden de tam not alan bir tatlıysa ilk fırsatta denerim
Soyle malzeme 3 cesit degil.. o yuzden 9-10 cesit malzeme lazim ama ortalama her evde olan seyler.. seker un her evde vardir. Tahin pekmez ceviz onemli olan. Kalabalikta dedim cunku baklava gibi 3-4-5 tane yemezsin 1 kerede.. 1 dilimde kesiliyorsun cunku yogun bir tadi var ama cok lezzetli.

Yaban mersini ve böğürtleni bu mevsimde nasıl buldun? Harika görünüyor her şeyiyle. Ellerine sağlık. Başarılar dilerim.

Harika gorunuyor ellerine saglık Kayseride cok yapılır.uff canım cekti

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor. Deminden beri düşünüyorum ben bu tatlıyı bir yerde yedim ama nerede yedim bi hatirlayamadim

bu yarışmalar başladığından beri aynı şeyi söylüyorum Kazen panayır gibi bir yer tutsun..yarışmalar orada yapılsın...bizde tatlarına bakalım :) hemde kk bütün bayanlar toplanır diyecektim ki ..her yerden giren bayanlar olduğu aklıma geldi...iş büyüyecek gibi bence..istanbul,ankara,izmir artık üye çoğunluğu nerde ise ilk o şehirde olsun :) Kazen 'ninde başka işi yoktu zaten :)

hahaha olabilirdi hatta daha adil olurdu o sekilde :)) ama biz gene ne yapip edip kazene sac bas yoldururduk huysuzlugumuzla tesekkur ederim tatlim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…