- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.809
- 798
Ooooo kaptan mutfakta da aşçıyim diosun yani..
Ellerine sağlık![]()
hahhaha eh tabii, kadin dedigin...biliyosun iste konusturma beni yemek topiclerinde :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooo kaptan mutfakta da aşçıyim diosun yani..
Ellerine sağlık![]()
malzeme cesiti cok, zor geliyor yapmak..ama degiyor. tesekkur ederim :)Ellerine sağlık canım ,bu tatlıyı duydum ama hiç yapmadım inşallah bi ara deneyeceğim, yarışmada bol şans ❤
Ellerine sağlık canım hiç yemedim bu tatlıyı![]()
Ellerine emeğine sağlık canım başarılar dilerim![]()
Dilimler ye beni diyor:)) Ellerinize sağlık, şimdiden başarılar.
Ellerine sağlık canım
tesekkur ederim canim, bende sana basarilar diliyorum:)Nasıl güzel bir tarif buu en kısa zamanda bende deneyeceğimbaşarılar dilerim
![]()
tesekkur ederim tatlim:)Daha yeni görüyorum canım çok güzel olmuş ellerine sağlık başarılar![]()
Yakışırhahhaha eh tabii, kadin dedigin...biliyosun iste konusturma beni yemek topiclerinde :))))
Yok canım, ne kusuru. Öptüm seniah kuzu yaa kusura bakma : (
sagol ablam evet alisilmisin disinda bir tatliymis : )
Sagol kuzuuu.. genelde catalla sekil veriyolarmis bu tarifte:) kisaca kopyaladim yaniTonti ellerine saglik ilk defa gordumcatalla sekil vermen falan harika
![]()
Denicem mutlakaceviz ve tahin tadini aldigin bir tatli..ozellikle balik yedikten sonra iyi gidecek bi tatli. helva yenir ya baliktan sonra..
helva out, nevzine in : )))
Amintesekkur ederim tatlim, daha guzelleri senin olsun :)
Tesekkur ederim canim, bende sana basarilar diliyorumEllerine sağlık canım, çok güzel görünüyoryarışmada başarılar dilerim
![]()