• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevzat Tarhan'ı önerir misiniz?

gelinciK8787

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
441
1
48
Diğer
Evliliğim çalkantıda, eşimdede bendede sinir kontrolsüzlüğü var tedavi olmaya karar verdik, eşim buraya gitmemden yana ama ücretleri çok uçuk fiyatlarda ilk gidişte 2.5 milyara kadar para alıyorlar. Bizim bunu karşılamaya gücümüz yetmez mecbur birşeyler satacağız. Bense yaşadığım ilde bulunan başka bir psikiyatriye gitme taraftarıyım benim gitmek istediğimde bilgili tecrübeli ama eşim illa bu uçuk fiyatlar isteyen yere gitmemden yana bu arada kendisi ildekine gidecekmiş beni buraya gönderecekmiş Sanırım beni daha vahim durumda görüyor bense tam tersine onda bir sorun olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar siz ne önerirsiniz? bu adama giden faydasını gören oldu mu? Gerçekten bu fiyatlara değer mi

Son düzenleme:
Evliliğim çalkantıda, eşimdede bendede sinir kontrolsüzlüğü var tedavi olmaya karar verdik, eşim buraya gitmemden yana ama ücretleri çok uçuk fiyatlarda ilk gidişte 2.5 milyara kadar para alıyorlar. Bizim bunu karşılamaya gücümüz yetmez mecbur birşeyler satacağız. Bense yaşadığım ilde bulunan başka bir psikiyatriye gitme taraftarıyım benim gitmek istediğimde bilgili tecrübeli ama eşim illa bu uçuk fiyatlar isteyen yere gitmemden yana bu arada kendisi ildekine gidecekmiş beni buraya gönderecekmiş Sanırım beni daha vahim durumda görüyor bense tam tersine onda bir sorun olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlar siz ne önerirsiniz? bu adama giden faydasını gören oldu mu? Gerçekten bu fiyatlara değer mi

bence ekşi de de bi arat sanırım orda çok giden olmuş

ikinizde birbirinizi daha vahim görüyorsunuz öyle mi:1::1::1::1::1:çok tatlı bir ikilisiniz,huysuz şirinler gibi:1::1::1:2,5 milyara ne gerenk var psikiyatra gidene kadar aile terapistine gidin beraber olsun bitsin yok sen merkeze git ben şuna gideyime gerek kalmaz güldürdün beni lütfen sinirlenme ama:1::1::1:

ikinizde birbirinizi daha vahim görüyorsunuz öyle mi:1::1::1::1::1:çok tatlı bir ikilisiniz,huysuz şirinler gibi:1::1::1:2,5 milyara ne gerenk var psikiyatra gidene kadar aile terapistine gidin beraber olsun bitsin yok sen merkeze git ben şuna gideyime gerek kalmaz güldürdün beni lütfen sinirlenme ama:1::1::1:

yok o kadar sinirli değilim şükür :) önce kişisel tedavi olacağız sonra aile terapisti çünkü bizde sevgi var sorumluluk bilinci var ama ne biliyim işte bir an göz dönmesiyle olmadık hale geliyoruz. Geçen hafta boşanmanın eşiğinden döndük

yok o kadar sinirli değilim şükür :) önce kişisel tedavi olacağız sonra aile terapisti çünkü bizde sevgi var sorumluluk bilinci var ama ne biliyim işte bir an göz dönmesiyle olmadık hale geliyoruz. Geçen hafta boşanmanın eşiğinden döndük

canım sinir bende de var ama birbirinize karşı davranışlarınız bu süreçte çok önemli bu sebeple önce terapiste gidin güzel etkilerini görürsünüz evliliğinizi sarsan temel konu sinir zaten onun üzerine çalışırlar dahada yetmezse işinin ehli bir psikoloğa giderseniz..benim gittiğim gibi elindeki fasikülleri okumasın ama adam gibi biri olsun..2,5 milyar veripte saçma bir adama yem olabilirsiniz bu sebeple iyice araştırmadan gitmeyin..2,5 milyar verilmez ki ya en fazla en kaliteli yerler seansına 150-200 lira alıyor..o parayla bir tatil yapıp deşarj olup daha mutlu olursunuz bence:ssz::1:

bilmiyorum bazı tahliller yapılıyormuş, temografi filan beynin sinyallerine bakılıyormuş. Ama normal psikiyatride bakmaz mı bunlara ztn, sanki bana işin gösteriş kısmı gibi geliyor bu yapılanlar.

Hahhaha aynen ya günah o paraya 10. Seanstan sonra iflah olmam ben artik :))

Bende olmam herhalde:1: Arkadaşın dediğine de katılıyorum o paraya güzel bir tatil yapılabilir.. Ben gidilmesine karşı değilim ama çok büyük bir miktar 300 400 tl arası daha uygun yerler var ki birde giderlerse eğer birşey satmaları gerekecekmiş anladığım kadarıyla iki kat sinir resmen:26:

valla canım şimdi bana kızanlar olacaktır ama bu ülkede sibel üresin, haydar dümen bile evlilik terapistliği yapıyor, o kadar para dökmeden önce en azından nevzat tarhanın kitaplarınımı okusan ne, o kitapları o yazdığına göre en azından daha kuvvetli bir öngörü edinmiş olursun birinci elden

nevzat tarhanın kitaplarını beğenirim...eminim işindede uzmandır ve titizlikle çalışıyordur...bir evlilik kurtulacaksa eşler biribirine tekrardan aşkla bakabilcekse bence değer imkanlar dahilinde....yoksa tatil falan geçici bi çözüm olur gidersin mis gibi eğlenirsin kafan boşalır ama bir ay geçmeden yine eski moda dönersin...bir yuva kolay kurulmuyor neticede

valla canım 12bin liraymış gecen sene bu sene zam da gelmiştir, bunun testleri ilaçları falan da vardır yani basa çıkması zor. daha iyi olan ama daha az popüler olan doktorlar da vardır mutlaka iyice bir araştırın bence. zaten tedavi konusunda bir adım atmışsınız gerisi de gelicektir, geçmiş olsun

ya bilmiyorum ki keşke aynı kalitede farklı bir doktor bulsak, biz uçurumun eşiğinden döndük para ikinci plana düştü ama bu kadarda saçmak bana anlamsız geliyor

Back