iğne takın ne batıyor ne açılıyor annem bizim yorganlara öle yapar iki üste iki alta tamamdır iğne içine gelecek kısmı çok yapmazsanız açılmaz o senelerdir öyle yatıyroum daha delmedi bu iğneler beni:)
canım bende uzun senelerdir aynı dertten müzdariptim 4 yıldır hiç bu sorunla karşılaşmıyorum canım tac ın kışlık yorganını al üzerinede tacın yarı saten nevresim takımını hiç dolanmaz oğluma bana herkese tavsiye yarı saten nevtresim takımı olacak birde nevresim tam oturması için yprganıda nevresiminide aynı marka al ben memnunum eğer silikon yorgan alırsan üşürüm dersen ben iki yorganı üst üste koyup öylekullanıyorum yada pikocuya çıt çıt diktir içinden DAHA BEN NE DİYEYİM AMA BEN TAÇIMDAN MEMNUNUM
Bak ben sana çok güzel bir çözüm söyleyeyim. arkadaşımın annesı kızın butun nevresımlerının köşelerine yakın yerlerine düğme iliği açtırmıştı, sonrada yorganlara düğme dikmiş. nevresımı takınca düğmeleri ilikten geçiriyor dolayısıyla da hiç kaymıyor. Çok zekice ve pratik bir çözüm bence... Eminin rahat edersin... Umarım işine yarar...
benimkide hep dolanıyo,iğneliyodum snra bi sabah uyandım iğne açılmış yatakta...korktum bida geçirmedim.dikmekte zor ama düşündümde yorganı her gün düzeltmek dikmektende zor