• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nevresim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elis

Ziyaretçi
bazen ,hatta cogu zaman diyim yorgan nevresimin icinde dolanir birbirine,sanki her sabah nevresim geciriyomus gibi ugrasiyorum,bazen dikiyorum 2 yada 4 kenarini ama her zamanda olmuyo ,useniyom valla....cengelli ignede ,sakat is biraz korkarim acikcasi.....acilirda batar ......

siz ne yapiyosunuz ,yada sizde boyle hic olmazmi??

benim yorgan nevresime dolanmıyor hiç nevresimin yeni yani hiç yıkanmamış olduğu zamanmı yoksa her zamanmı dolanıyor

benim yorgan nevresime dolanmıyor hiç nevresimin yeni yani hiç yıkanmamış olduğu zamanmı yoksa her zamanmı dolanıyor

her zaman dolaniyo be canim,mesela sabah uyaniyom bi bakiyom yorgan nevresimin icinden kaymis bi kosede toplanmis,niye olur bilmem....laelaelaelaelae

nevresim yorgana tam gelirse dolanmaz canım benimkiler dolanmıyor...

acep siz nevresimi dolandıracak kadar hareketlimi yatıyonuz :)....

nevresim yorgana tam gelirse dolanmaz canım benimkiler dolanmıyor...

acep siz nevresimi dolandıracak kadar hareketlimi yatıyonuz :)....

yerim ben mesajini bacim:jeyyar:yani yorganin dolanmasina sevineyimmi diyosun,bu tarafi hic aklima gelmedi bende adama kiziyom ne bicim yatiyon yorganin haline bak diye:mymeka:asil simdi dolanmamis yorgan gorursem kizacam:jeyyar:

saka bi yana nevresimler tam olcude ama bana ozel bi durum heralde ,

yerim ben mesajini bacim:jeyyar:yani yorganin dolanmasina sevineyimmi diyosun,bu tarafi hic aklima gelmedi bende adama kiziyom ne bicim yatiyon yorganin haline bak diye:mymeka:asil simdi dolanmamis yorgan gorursem kizacam:jeyyar:

saka bi yana nevresimler tam olcude ama bana ozel bi durum heralde ,

hahahayt çok güldüm canım ya....

adam seni bulamıyo belki yorgana dolanıyo sonra siz hep beraber yorgana dolanıyonuz mu acep?

fesat bir cevap mı oldu ki?

ortalığı iyice dolandırmadan ben kaçıyım kaydirigubbakcemile

hahahayt çok güldüm canım ya....

adam seni bulamıyo belki yorgana dolanıyo sonra siz hep beraber yorgana dolanıyonuz mu acep?

fesat bir cevap mı oldu ki?

ortalığı iyice dolandırmadan ben kaçıyım kaydirigubbakcemile

manyadin kizim sen,-tatlicadiarzu-ben ne diyom bu nediyo......hadi git yat uykusuzluk vurmus basina:delphin:

Sohbete uymayacak ama aklıma bir çözüm geldi beğenirseniz :))
Yorgana ve nevresimin iç kısmına karışılıklı gelecek şekilde şerit halinde hani şu cırt cırtlı kumaşlar var ya onlardan diksen ???
Umarım anlatabilmişimdir adını bilmiyorum çünkü hani çocuk ayakkabılarına bağcık yerine kullanıyorlar kolay kapatılsın diye onlardan .

ufff ne gıcık bir durumdur o yaaaa....
gece uykuda üşüme gelir
uykulu vaziyette bi çekersin üstüne incecik nevresim gelir yorgan toparlanıp gitmiş içinde en uca...
illet bi durum çok yaşadım....

bende çareyi...
4 ucundan bide ortasından toplam 5 yerinden dikmekle buldum çözümü...
napayım delirdimmi gözüm bişiy görmüyo...
sıkı sıkı diktim hadi sıkıysa kaçsın gitsin nevresimden....

arkadaşlar bende bu durumdan şikayetçiydim ama tuhafiyeden büyük çengelli iğnelerden aldım fakat bunlar biraz farklı baş kısımlarında plastikten küçük figürler var..Ayrıca kilitleniyor ve açılma ihtimali yok yeni çıkmışlar sanırım daha öncekilerden farklı ve daha güvenli...

arkadaşlar bende bu durumdan şikayetçiydim ama tuhafiyeden büyük çengelli iğnelerden aldım fakat bunlar biraz farklı baş kısımlarında plastikten küçük figürler var..Ayrıca kilitleniyor ve açılma ihtimali yok yeni çıkmışlar sanırım daha öncekilerden farklı ve daha güvenli...

bende var onlardan ama onada guvenemiyom ki,bula bula adami bulur batacak,sonrasini dusunmek bile istemiyom yanidelikafadulden

yorganınız ölçülü değilmi arkadaşlar yani nevresime küçük falanmı geliyo
benimkide kaymıyoda Allah şükür kaysa cidden büyük işkence olurdu
annem standart nevresim boyuna göre diktirmişti yorganlarımı

yorganınız ölçülü değilmi arkadaşlar yani nevresime küçük falanmı geliyo
benimkide kaymıyoda Allah şükür kaysa cidden büyük işkence olurdu
annem standart nevresim boyuna göre diktirmişti yorganlarımı

yok canim bende onun icin sasiyorum ya,ikiside ayni olcudeler ama her sabah ,tekrardan nevresim gecirir gibi ugrasmak sinir,bide gecesi var bunun

nevresim yorgana göre büyük yada küçükse toplanıyor..tam olursa sadece toplanmıyor..onuda denk getirmek zor oluyor cidden..

bende de aynı dert var
ve sorunun kaynagı eşim diye düşünüyorum
çünkü yorganı tutuş şeklini bilmiyor
nevresimden tutup çekince ne oluyo kayıyo
ama ben düzgün tutarım
bide yatış şekliyle alakalı
deli gibi yatanlar tabi nevresimi dolandırır.eşim öle :)

Back