Nevresim ve pike takımlarında marka tercihiniz?

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
35
Diğer
Nevresim,battaniye ve pikede tercih ettiğiniz marka hangisi? ben days ın colors'ın ürünlerini çok beğeniyorum onun dışında da markasına bakmadan beğendiğim için aldıklarımda oldu ama kalitesiz değil örtüm gibi pek duyulmamış marka mesela(dün aldım)...sizin özellikle aldıgınız marka var mı yoksa benim gibi indirimleri takip edip o seçeneklerden mi gidiyorsunuz? :)

ben pek tecrübeli değilim, ben de yeni yeni başladım bu çeyiz işine.. days in colours ın desenleri benim de çok hoşuma gidiyor ama, yıkandıkça renklerinin solduğunu okumuştum sanki sitede... taç dan memnun sanırım kullananlar genel olarak... bir de altınbaşak'ın baya kaliteli olduğunu okumuştum..
ben storway battaniyeli nevresim takımı aldım, görünüşü güzel, kaliteli gibi, ama daha kullanılmadı tabi... :))

aynen sarev ve taç gibi olamaz. annemler yıllardır kullanıyor ben de aldım çeyizime. yırtılmıyor renkleri solmuyor çekme yapmıyor süper. taçta 1 alana 2. si yüzde 50 indirim vardı. sarevde kampanyalıydı.2 tane sarev 2 tane taçtan aldım koydum.

Kesinlikle taççç diyorum tepsini taçtan aldım nevresim pike takımı bornoz evlilik seti birtane özdilekten aldım oda çok güzelll

Kesinlikle tac her seyimi taçtan aldım ne renk atıyor ne çekiyor inanılmaz memnunum her ürününden yikayinca sertleşmede yapmıyor mükemmeller
Başka bı markayı asla tercih etmem

Kesinlikle taççç diyorum tepsini taçtan aldım nevresim pike takımı bornoz evlilik seti birtane özdilekten aldım oda çok güzelll

slm taç kullanan birini bulmuşken sorayım eve nevresim takımı alacağım en son eşimle taçın pamuk saten nicole nevresimini beğendik yakından dokundum cok hosuma gitti her markanın pamuk sateni boyle olmuyor. yakınımızdaki dukkanda 210 tl ve 2. alınan %50 den ıkı tane alırsam tanesi 150 ye geliyor. İnternetten alırsan bir tanesi 160 ınternetten nıcole u almayı dusunuyorum ama yine de bir danışayım dedim. ayrıca sunu soracagım tac ın normal ranforce nevresımlerını kullanan var mı ve memnun mu fıyatı yarı yarıya fark ediyor cunku ?
Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinecegim

Kesinlikle tac her seyimi taçtan aldım ne renk atıyor ne çekiyor inanılmaz memnunum her ürününden yikayinca sertleşmede yapmıyor mükemmeller
Başka bı markayı asla tercih etmem

nevressimlerini ne tercih ettın cnm pamuk saten mı ranforce için mi bu dediklerin bugun yarın alacagım da ben de tereddutte kaldım

Ben de çok araştırdım okudum, kullananlara sordum. Herkes Taç ve Sarev markalarından çok memnun.
Özellikle pamuk saten nevresimlerini çok tavsiye ediyorlar.
Ben de battaniye almak istiyorum kızlar ama hangi marka almalıyım ona karar veremiyorum.
Önerileriniz olursa değerlendireceğim.
Herkese şimdiden teşekkürler.

ben de tüm nevresimlerimi taç tan aldım duyduğum tavsiyeler doğrultusunda ve hepsini internetten mağaza fiyatından çok daha uyguna aldım :) bir de english home kaliteli diye duyuyorum şu sıra ama desenleri çok çekici gelmediği için tercih etmedim ben.

days in colours ın battaniyeli nevresim takımını aldım. 2 senedir kullanıyorum hiçbir bozulma vs olmadı. nevresim takımı ve pike de taç ı tavsiye ederim. ayrıca nacizane tavsiyem;evlenmeden onlarca nevresim takımını bir kenara yığmayın benim gibi. yeni nevresimleri almak için heves ediyorum ama evde dolu olduğunu hatırlayınca alamıyorum.

kızlar nevresim takımında kristal diye bir marka var by taç diyo acaba tacın yan markası mı kullanan var mı ? dekoreko sitede var by taç diyo orda bir nevresim takımı beğendim de nasıldır acaba alsam mı ?

uyku setim taç 7 sene oldu alalı çok memnunum.
6 sene önce de taçtan sevgililer günü kampanyasından kırmızı nevresim takımı aldım,ne rengi attı ne çekti ne de eskidi taş gibi hala çok memnunum.
2 sene önce özdilekten fuşya renkli örgü battaniyeli nevresim takımı aldım 1 senede rengi attı çok kötü oldu hiç memnun kalmadım.
english home da kullanıyorum açık pembe memnunum ama çok ince taç gibi değil kalitesi,
günlük yatak örtüm de patchwork english home dan almıştım çok memnunum ondan çok seviyorum

Ben sarev,dantela vita ve cotton boxdan aldım nevresimlerimi hepsini de çok beğendim ve 2-3 gündür bi marka keşfettim friends at home diye,bütün nevresimlerine bayıldım hangisini alcağma karar veremedim. www.makiteksonline.com burda satılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…