nevresim takımı mı almalı, yoksa uyku seti mi?

sakardeniz

işten çıkan ev hanımı
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
3.554
22
358
Afyon
çeyiz hayırlıklarına devam ederken aklıma takılan bir soruyu size sormak istiyorum.

bir kaç tane uyku seti mi almalı, yoksa yorgan-yastık takımı alıp nevresim takımları mı almalı?. hangisi kullanışlı olur sizce?
fikirlerinizi, görüşlerinizi bekliyorum.
teşekkür ederim..

3senelik evliyim 5tane nevresim eskittim uyku setim vitrinin üstünde hiiiiçç açılmamış bi şekilde duruyo
taç ın pamuk saten nevresimleri var öle güzellerki pikede örtmüyorum üstüne yatak örtüsüde
çeyizinde enaz 3tane kendine 2tanede misafir nevresimin ve mümkünse taç pamuk saten olsun 3yıldır ne renk soldu ne yıprandı haftada 1yıkandığı halde

Uyku setı daha kullanıslı gelıyor,sonucta yorganda lazım aılenız genısse mısafır durumu malum.Ama nevresım ıcın onerım bılındık markalardan,saten karısımlı alın ucuz etın yahnısı olayına gırmeyın .yavas yavas almak lazım ,hepsını bırden almak kulfetlı oluyor ve ındırımler kacırmayın,serı sonu vs yakalarsanız oldukca uyguna gelıyor

Son düzenleme:
bir kaç tane nevresim oldu. önceden hediye gelenler falan da vardı. bir iki tane de rengi deseni beğendiğim olursa almayı düşünüyorum pamuk-satenlerden.
uyku seti de madem tek bir tane alıp bulundurulabilirim belki.

yorumlayan fikrini belirten herkese çok teşekkür ediyorum.

uyku seti yorganı makinede yıkanıyormu acabayoksa çarşaf çıkıyor o mu yıkanıyor kızlar?

uykuseti kullanışsız bence.5 6 tane nevresim takımı alsan yeterli.bunların haricinde 1 tane çift kişilik 1 tane tek kişilik misafir için alsan yeter.taç pamuk satenleri önerebilirim.indirime girmelerini bekle

bu uyku setlerinin üzerine nevresim takımları geçirilebilir mi?yani 1 kendime 1-2 tane de misafir için uyku seti alsak,3-4 tane de nevresim alsak,sıkıldıkça uyku setlerinin üzerine geçirip geçirip kullansak?belki de böyle oluyordur,gülmeyin sakın bu yazdıklarıma,bilmiyorum valla:>:>

canım uyku setlerini tabi ki nevresime geçirebilirsin ama uyku setinin renkleri koyuysa üzerine açık renk bi nevresim geçirirsen alttan renkler belli oluyo,çirkin bi görüntü çıkıo ortaya.nevresimi ayrı yorganı ayrı alsan daha mantıklı gibi geliyo bana,daha kullanışlı.tabi gene de sen bilirsinopuyorumnanaktan

teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için.. hepimiz öğrenip,fikir ediniyoruz; ne güzel..

nevresim takımı almanı onerırım al taçın al ama mutlaka pamuklu satenlerden dığerlerı ucuz oluyor ama ütülemek cok zor ütüsüz serilmez çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…