Nevralji hastası olanlardan yardım istiyorum.

axsxina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
1.133
18
116
Ankara
arkadaşlar annem nevralji hastası, ilaç kullanıyor yıllardır ama ağrıları devam ediyor, alternatif tedavi yöntemlerini denemek istiyoruz, radyofrekans dalgaları ya da akupunktur gibi,
bu hastalığı yaşayanlar, deneyimlerini paylaşırsanız çok sevinirim.

benim babam da nevralji hastasıydı ama tirigamilal nevralji diyolardı nasıl yazılıyo bilmiyorum yanlış yazmış olabilirim

yemek yiyemiyordu konuşamıyordu yüzünde şimşek çakması gibi şiddetli ağrılar oluşuyordu sizinde böylemi bilemiyorum yaklaşık 10 yıl önce ameliyat oldu kafasının arkasından çünkü kullandığı ilaçlar alerji yapıyordu kullanamadı ve o ağrıyla yaşamak çok zor dayanamıyordu asosyal olmuştu konuşamadığı için ve ameliyata karar verildi şimdi çok iyi bütün şikayetleri bitti normale döndüü çok şükür işallah sizinde anneniz biranönce iyileşir allah şifalar versin

Benim esimde nevralji teshisi konuldu, cok siddetli agrilari var hem bas hem boyun Hemde yuz bölgesinde. Nasil oldu anneniz iyilesme oldumu? Nette okudugum bilgiler hic bir seyin fayda etmedigi yönunde. Nisan Hanim babaniz nerede amaliyat oldu bilgilendirirseniz memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…