- 29 Ocak 2015
- 25
- 0
- 3
- 34
- Konu Sahibi nevertheless
-
Evet erzurumda yasiyor doktor arkadasim , speakangel 10 mart ta ameliyat mi sizin, sonrasinda bilgi verir misiniz ? Benim en merak ettigim ameliyattan sonra burunda deformeler oluyor mu ? Uzun vadede ameliyat olanlar daha ii bilir gerci, ileride revizyona magdur kalmak istemiyorum. Bir de fiyat nedir ?
Teşekkürler canımm :*
Evet erzurumdaMustafa sıtkı gözeler hala erzurumda mi? Bu konuda bilgisi olan varmı?
Hangi hastanede olduğunu biliyor musunuz? Şifa hastanesinin sitesini girdim ama bulamadım.Evet erzurumda
Atatürk Üniversitesi Araştırma hastanesindeHangi hastanede olduğunu biliyor musunuz? Şifa hastanesinin sitesini girdim ama bulamadım.
Öğretim üyesi oldukları için muayeneleri ücretli 86 tl sanırım fakat mustafa bey in ameliyat fiyati 2 bin civarındaki biliyorum bi arkdsm Prof Dr özgür bey e oldu o 4 bin verdi.Mustafa bey Yrd doc DrCevabınız için çok tesekkur ederim ama sanırım atatürk araştırmadaki doktorlarin özel muayenehaneleri var ve fiyatları tuzlu biraz. Atatürk araştırmada estetik olan varmı?
oldun mu bilmiyorum ama 1 ay önce oldum ben, yarın tam 1 olacak ve benim bir tarafım aşırı morarıp şişmişti 1 haftada hemen hemen hepsi geçti. Şuan şeklinden çok memnunum çok doğal özellikle kaydırak gibi olmasın dedim ve o da öyle yapmış ama biraz kalkık olsun deseymişim diyorum bazenkızlar merhaba benım burnumda hıc bır solunum problemım yok tamamen goruntu ıcın ben rızelıyım malum durum :) burun estetıgı ıcın duyduklrıma gore kbb drunun amelyatı pılastık cerrahısı kadar etkılı olmuyomus bu dogrumu sızce ben Erzurumdayım ve Mustafa Sıtkı Gozelerı dusunuyorm lutfen yardımcı olun bana.
Ben 14 ocak 2017 de özgür yörük 'e burun estetiği ameliyati oldum ve sonuc çok kötü oldu.Öğretim üyesi oldukları için muayeneleri ücretli 86 tl sanırım fakat mustafa bey in ameliyat fiyati 2 bin civarındaki biliyorum bi arkdsm Prof Dr özgür bey e oldu o 4 bin verdi.Mustafa bey Yrd doc Dr
Ameliyatı yapan doktor kim ve şişlikler ne zaman geçti acabaoldun mu bilmiyorum ama 1 ay önce oldum ben, yarın tam 1 olacak ve benim bir tarafım aşırı morarıp şişmişti 1 haftada hemen hemen hepsi geçti. Şuan şeklinden çok memnunum çok doğal özellikle kaydırak gibi olmasın dedim ve o da öyle yapmış ama biraz kalkık olsun deseymişim diyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?