nevertheless Burun Estetiği Ameliyatı

nevertheless

05 ucu olup da vermeyenin
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
49
0
36
Erzurum
4,5 ay önce ameliyat olddum son 15 güne kadar herşey yolunda gibiydi ama şu sıra burnumun sol tarafının biraz içeri çoktüğünü farkediyorum, o taraftan kemik alınmıştı. şişlikler indikçe burun kanatlarının üst kısmındaki çukurluklar da derinleşti. şu an çok ciddi bir deformasyon söz konusu değil ama ilerleyen safhalarda kötü olur diye korkuyorum. henüz doktorumla görüşmedim. aranızda böyle bi sorun yaşayan var mı, 5 aydan sonra ciddi bi değişim olur mu? yorumlarınızı bekliyorum

burun anca 1 sene gibi bir sürede son halini alıyor biraz sabredin yada doktorunuzla paylaşın bu durumu bir açıklaması vardır mutlaka doktorunuz kimdi?

merhaba nevertheless internette mustafa sıtkı gözeler hakkında bilgi ararken senin ona burun estetiği ameliyatını olduğunu öğrendim.bende erzurumda yaşıyorum ve mustafa sıtkı hocaya burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorum. senin burnun nasıl oldu .burnundan memnun musun ? bana ameliyat süreci ve ücreti hakkında bilgi verir misin ? cvp verirsen sevinirim ...

Merhaba bende mustafa sitki gozeler e burun estetigi ameliyati olmak istiyorum, fakat hakkinda cok bikgiye ulasamadim. Aranizda ameliyat olan var mi ??? Litfen yardim

Mustafa bey e kontrole gittim o kadar ilgili ve anlayışlı ki gerçekten çok iyi bir insan olduğu belli oluyor,2 ay once ona bir arkadaşım ameliyat oldu şu an burnu güzel ama ameliyattan sonra şişlike ve morluk çokk fazlaydı tanınmayacal derecede ;( beni ds korkutan o,bir de sonrasında nasıl olur diye düşünüyorum ama 3 yıl once olan bir arkadaşım daha var o da ameliyat sureci dışında gayet memnun,benim de ameliyat olmam gerekiyor ve aklımdaki isimlerden birisidir Mustafa hoca

kızlar merhaba benım burnumda hıc bır solunum problemım yok tamamen goruntu ıcın ben rızelıyım malum durum :) burun estetıgı ıcın duyduklrıma gore kbb drunun amelyatı pılastık cerrahısı kadar etkılı olmuyomus bu dogrumu sızce ben Erzurumdayım ve Mustafa Sıtkı Gozelerı dusunuyorm lutfen yardımcı olun bana.

Mustafa bey i bende duşunuyorum ama ona ameliyat olan arkadaşlarım var 3 tane,morluk çokk fazla oluyormuş ama Mustafa bey ilgi yonunden harika bir doktor kontrole gittim nefes problemi geniz eti ve estetik sorunu var

hmm canım arkadaslarının amelyatını sen daha ıı bılırsın tabı ama morluk eskı amelyatlar gıbı gozlerın yanaklrın sımsıyah olum sısmesı gıbı dııldır orda cok takılma bence. pekı arkdsın ne zamn amelyat oldu her hangı bı sorun yasadımı ve tabı fıyat cok onemlı :)

canım pekı Mustafa bey sadece estetık yaparmı cunku soledıgım gıbı benım solunum sorunum yok bunu cok merk edıyorum.

Bence yapar canım arkadaşım 2 ay önce oldu onunda benim gibi hem estetik hem nefes problemi vardı 1 hafta yuzu tanınmayacak şekilde şiş ve mordu çok kotuydu ama şimdi çok cici oldu biraz oturdu,ama bana göre burunlar 1-2 yıl sonra estetik olduğu belli oluyor gibi bir arkadaşım da 3 yıl once oldu çık kavisli olmuş çokuk olduğu hafif belli de oluyor o da Mustafa bey e yaptırmıştı,1 hafta sonra tekrar kontrolum var :/ sen Mustafa hocayı nasıl duydun ne dediler

Sonuçta kbb cilerde estetik yapıyorlar ama sen yine de ayrıntıları onunla konuş zaten o kadar iyi biri ki

Hmmm tşkler Hilal. Bende yengemden duydum valla ilk onu tavsıye etti pek bi bilgim yok ama yaptran herkes memnunmuş doktoru da baya araştrdım tecrübeli. Ve ayrıca burun çok kavısliyse yani kalkık falan o durumlrda çökme riski yüksek oluyormuş o yuzden doğal burun terhic edilmeliymiş. Morlukta yapıya göre değişyomuş sürekli buz koyunca şişmiyomuş. Yarın muayene olucam işlh bakalım artık ben yazarım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…