10 milyonlarca dolar değerinde malikaneleriyle Orlando kenti, Iowa kökenli Jake Tyler (Sean Faris) için hayalleriyle ve anılarıyla başbaşa kalacağı bir yer gibidir. Amerikan Rüyası’nı temsil eden bu kentin ayrıcalıklı / seçkin gençlerinin adeta hayattan hiçbir beklentisi kalmamıştır. Pahalı otomobillerine binerek hava atarlar, bikinileri ve tokyolarıyla sokaklarda gezinirler, boş gözlerle onlara bakan karşı cinsin ilgisini çekmeye çalışırlar. Kısacası hayat onlar için büyük bir partiden farksızdır.
Jake’in hayatındaki yeni dönüşümler, okulun en güzel kızı Baja ile tanışmasıyla başlar. Onun davetiyle bir partiye katılan Jake, orada Ryan adlı bir gençle istemeden kavga eder. Dövüşü kaybedince de çevresi tarafından küçümsenmeye başlar. Arkadaşı Max, Jake’e karışık savunma sanatları sporundan bahseder. Jake, bu sporun başlı başına bir sanat olduğunu fark eder.
Film gerçekten çok güzeldi. Bir daha dövüşmemek için dövüşüyorum sözü filmi özeti bence. Senaryo ne kadar basit gibi görünsede çocuklar kavga ederken kendimi taraf tutarken buldum :roflol: Hadi vur diye bağırdığımda annem geldi yanıma kime bağırıyosun diye :roflol::roflol: Çok mutlu ayrıldım filmden kısacası, tekrar izlerim kesin :smiley-cool: