Cilt Bakımı Ürünleri 'neutrogena nemlendirici losyon SPF 15' kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
arkadaşlar dermotoloğa gittim sivilcelerim için benzamyn verdi birde tretin yalnız benzamyni eczacıya hazırlattım daha iyi yapar diye fakat pütürlü bir karışım oldu araştırıp okuyunca meğer pütürsüz olması lazımmış,akşamları sürüyorum fakat normalde beyaz beyaz kabarması gerekiyomuş sürüp kuruyunca ama bende olmuyor o sanki hiç sürmüyormuşum gibi oluyor ama geriliyor yüzüm bu pütürlü olduğu için mi böyle?ama ben oldukça az sürüyorum ondan da mı yoksa yani pütürlü olunc abu ilaç etkisini gösterir mi?birde banyodan çıkınca ya da normalde pul pul dökülüyordu cildim soyuluyor gibi beyaz beyazdı nemlendirici istedim bana neutrogena nemlendirici losyon SPF 15 yazdı bu nasıl bir ürün 4gündür kullanıyorum ama çok az sürüyorum yani pek bir etkisini göremedim,birde ben neutrogena'nın deep clean ürününü peelingini falan kullanmıştım bende hemen sivilce yapmıştı bu marka kozmetik mi dermotolojik mi?bir sorun daha var bana 15faktörlü güneş koruma içeren nemlendiriciyi yazdı ben güneş faktörlü istemiyordum cildim çok hassas sivilce yapar diye 15faktör çokta değil sivilce yapar mı?

uzun süre önce yazılmış ama cevaplamak istedim genede bugün doktor banada benzaycmin+ imex krem+ imex sabun+ bi tonik verdi ve nemlendirici olarakta neutrogena spf 15 verdi. acne.com yorumlarında sivilce yapmadığı yazıyor kullananların büyük bi kısmı memnunmuş umarım bende çok memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…