• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Neutrogena mı Dermokil mi ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

brcx000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
37
1
96
İstanbul
Karma bir cilde sahibimm. Yüzüm için yağlandırma ve sivilce yapmayacak bir nemlendirici arıyorum . Sizce hangisi daha iyidir ?
Neutrogena Su Bazlı Karma Ciltler İçin Nemlendirici Losyon yada Dermokil Karma Ciltler İçin Nemlendirici Krem mi ?

Karma bir cilde sahibimm. Yüzüm için yağlandırma ve sivilce yapmayacak bir nemlendirici arıyorum . Sizce hangisi daha iyidir ?
Neutrogena Su Bazlı Karma Ciltler İçin Nemlendirici Losyon yada Dermokil Karma Ciltler İçin Nemlendirici Krem mi ?

t bölgen yağlı ise garnier al 3 ü bir arada yada bb kremi ama yüzünü yıkadıktan snra bb krem ile t bölgene hafif pudra çek bnce garnier en iyisi

Teşekkür ederim
Evet t bölgem yağlı garnıerın coğu ürününü kullandım ama pek etki etmediler aslında su bazlı bir nemlendirici arıyorum . bb krem bende düşündüm ama çoğu yerde parlama yaptığı daha çok kuru ciltlere önerildiği yazıyordu bilemedim :44:

Teşekkür ederim
Evet t bölgem yağlı garnıerın coğu ürününü kullandım ama pek etki etmediler aslında su bazlı bir nemlendirici arıyorum . bb krem bende düşündüm ama çoğu yerde parlama yaptığı daha çok kuru ciltlere önerildiği yazıyordu bilemedim :44:

canım bb krem yok :) cildin zaten karma yağlı suratnda sivilceler çıkar mazallah ki bi çok kişi surata ağırlık verdiğini yazmış hele yazın ter . yağ düşün artık yüzünü gözeneklerin kapanır :). onun yerine renkli nemlendricler var ama tedavi edici dermokozmetik . nemlendirici olarak da garnier ın mav tupte kremi var bnnm yüzüme sivilce yamamıştı ama paraya kıyarım diyosan la roche yada bioderma öneririm kesnlkle memnun kalırsın :)

Dermokili bilmiyorum ama neutrogena oil free moisture nemlendirici yağsız olmasına rağmen ciltte yağlı ve parlak bir görünüm bırakıyor.

su bazlı bi krem aradıgını söylemişsin eczaneden excipial hydro almanı oneririm fiyatı da uygun netten arastırabılırsın

Canım söylediğin markaya baktım ve çok olumlu yorumlar varmış gerçekten gidip alacağım şuanda kullandıklarım vardı ama gene memnun değildim çok teşekkür ederim :)

Kesinlikle dermokil. neutrogena cok dandik bence (bazilarinda belki ise yarar bilemem) ama bende sifir yani sadece anlik kurutma yapiyordu

su bazı kremi hala arıyorsan nivea su bazlı nemlendirici kremi gerçekten çok iyi geldi bana..dediğin markalar arasında değil ama sonuç aldığım için söylemek istedim..

Back
X