Sivilceli Ciltler neutrogena arındırıcı tonik kullananlar lütfen bana bilgi verin!!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yaprak3424

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
7
0
neutrogena'nın arındırıcı toniğini kullananan varsa aramızda lütfen beni bilgilendirin.cildim akneli bir ciltti roaccutane sayesinde kurtuldum fakat şimdi cildimi düzenli bakım yapmak istiyorum ve neutrogena'nın bu toniğini aldım akşamları kullanmak için.kullanıp da memnun kalan ya da kalmayan varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim.çünkü tekrar bi sorun yaşamak istemiyorum.

Çok profesyonle bir ürün değil,İçeriğinde parfüm var.
Sivilceli bir cildin kaçınması gereken cilt temizleyicilerinde parfüm olması.
Bunun yerine tam dermotolojik bir ürünle sabah-akşam rutin cilt bakımını tamamlayabilirsin

haklısın cnm. çok teşekkür ederim

neutrogena deep clean alkolsüz tonik aldım sivilce çıkmayan yüzümde 10 günde 4 tane sivilce çıktı inanamadım şu an kararsızım devam etsemmi etmesem mi diye

Kizlar mumkun oldugunca , reklamlarla satis yapan cilt urunlerinden uzak durun, Ponds, neutrigina,Loreal, Nivea vss, yarari kadar,zararinida gorursunuz..

Onun yerine doktor onayli ,dermatologlardan, yada profesyonel cilt uzmanlarinin kullandigi urunlere gidin..

*DDF
*Murad
*L'Occitane
*Perricone MD
*Korres Quercetin_organik
*Jurlique_ organik
*Pangea organics _organik

sivilceler hayatı insana zindan ediyor bazen ama her şeyin başı sağlık düzenli yaşam,her zaman istikrar cildimizde tıpkı iç organlarımız gibi bakıma muhtaç bunu zorda kaldığımız zaman değil her zaman uygulamalıyız her zaman cildimize hakettiği özeni göstermeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…