netten alışveriş sorunu

ecrin_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
210
0
0
Erzurum
gold.com tr den yaptığım alışveriş aynı gün kargo denmesine rağmen 4 gündür hala Sevkiyat için Hazırlanıyor diyor ..

arıyorum telefonlarıma çıkan yok.

daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı:18::18:

cnmm öncelikle panik yapma
gold computer teknoloji alanında ismi yer tutan bir yerdir.. büyük ihtimal ürün ellerinde yoktur... temin etmeye çalışıyorlardır.... ama telefonlarına cevab verilmemesi tuhaf:44::44::44:
daha olmadı birçok yerde mağazaları falan var git onlardan birinew sor neredeydin sen

cnmm öncelikle panik yapma
gold computer teknoloji alanında ismi yer tutan bir yerdir.. büyük ihtimal ürün ellerinde yoktur... temin etmeye çalışıyorlardır.... ama telefonlarına cevab verilmemesi tuhaf:44::44::44:
daha olmadı birçok yerde mağazaları falan var git onlardan birinew sor neredeydin sen

ben küçük bir ilçedeyim gitme şansım yok o yüzden netten aldım zaten.
site öyle bilenmeyen biryer değil aslında ama tlf nun açılmaması canımı sıktı biraz.
aynı gün kargo denmesine rağmen hala kargoya verilmedi işte o yüzden panik oldum biraz :53:

gold.com tr den yaptığım alışveriş aynı gün kargo denmesine rağmen 4 gündür hala Sevkiyat için Hazırlanıyor diyor ..

canım şikayet sitesine yaz hemen dönüş yapılıyor ama bence korkulcak bişi yoktur sanmıyorum yani yada fce sitesnden ulaş msj at

Son düzenleme:
Ay ben kına gecesi giyeceğim elbiseyi internetten sipariş ettim kına günü elime teslim edildi birde almadan önce gününü söylemiştim çok daha erken elimde olacağını söylediler. neyse geldi elbise okadar eğreti dikilmişki kına gecemin günü terzi aramakla geçti düşünün artık fiyaskoyu. ben sıcak bakmıyorum arık bu tür şeylere görüp deneyip almak en iyisi..

hayır kartla 300 liralık ürün almıştım :18:

Hadi ya :18:
Ben riski hiç sevmem
Kredi kartı bile kullanmam, para kartla ödeyebilirim maaş kartım o da..
Ama yine de kolay kolay sipariş vermem, hediye bakımından internette daha çok çeşit var diye arada sipariş veririm ama kesinlikle kapıda ödemeyi tercih ederim...

İnşallah birşey yoktur, şikayet / yardım da mail vardır oradan bildirimde bulun bi bakalım..

Son düzenleme:
ay inş sorunsuz şekilde gelir yaa :26:

müşteri hizmetlerine ve sitenin adresine mail attıım ama bilmiyorum ki yaa :44:

canım gelir ya nişanlmda bilgisyrcılrda flan çlştı orası çok iyi derdi hep haftasonları ulşamn zormuş haftaiçide ısrrla araman lazmmş younluktan açmıolarmış genelde. ama çakma sitelerde varmıŞ onlardansa bilemem diyor

Hadi ya :18:
Ben riski hiç sevmem
Kredi kartı bile kullanmam, para kartla ödeyebilirim maaş kartım o da..
Ama yine de kolay kolay sipariş vermem, hediye bakımından internette daha çok çeşit var diye arada sipariş veririm ama kesinlikle kapıda ödemeyi tercih ederim...

İnşallah birşey yoktur, şikayet / yardım da mail vardır oradan bildirimde bulun bi bakalım..

aslında bende böyle şeylere soğuk yaklaşırdım. daha önce başka sitelerden 20-60 arası miktarlarda alışveriş yaptım.
sorun yaşamamıştım. risk aldım bu sefer ama sorun olmaz inş yaa :26:

Sorun çıkacağını sanmam. Gold tanınmış bir firma. Ayrıca araya hafta sonu girdi. Bu yüzden gecikmiştir.

Korkma sakin ol bende 1 hafta önce süpürge aldım 5 gün sonra geldi ve gayet memnun kaldım.
Tedarik sürcinde olabilir ama bi çok kez alışveriş yaptım ben bir sorun yaşamadım.

Korkma sakin ol bende 1 hafta önce süpürge aldım 5 gün sonra geldi ve gayet memnun kaldım.
Tedarik sürcinde olabilir ama bi çok kez alışveriş yaptım ben bir sorun yaşamadım.

ayy gerçekten mi bende süpürge almıştım. inş öyle olur yaa :44:

ben alışveriş yaptım. hiçbir sorun çıkmadı. tel.a çıkmıyorlarsa mail at. bişey olmaz.

Back