hoş bir gelinlik diyebiliriz..ama bolerosuna hiç gerek yok..bu arada çok hoş bir kızsın daha güzel modelleri denemelisindaha niceleri sana yakışır..
tatlım giyen bayana yakışmış belli ama bence üst kısmı fazla uzun bide çok fırfırlı sanki ya... ben olsam giymem yani...
bu gelinlik zaten kk dan bi arkadasın :) albumlerde war hatta fotosu eklemişti :)
cnm ben bunu "sizden gelenler" diye bi steden gördüm burda varsa rastlamadım :):)kol kısmınııı aşırı begendim hatta gelinligim için gelinlikçiye bu resmi gösterdim bakalım nsl dikcek merak ediyorum begenirsem kulaancam begenmessem straplez giycem:)
eewt cnm bende orda gormustum :) ama burda albumlerdede war fotoları conwersli filanda war hatta :) bende burda gorunce aaaaaa dedm burayada uyeymiş bu kız :) gelinlkik gusel ama bolerosuda cok gusel bence klasık deil en azından..yakısrsa kesınlıkle kullan yani cnm :lepi:
yaaaa bende o dedigim stede görmüştüm hatta dedigin gibi converseli bolerosunu çıakrmış resmi vardı:):):):)
spraiş verdi gelinlikçi bakalım son provada yapcaklar begenirsem kullancam..bu boleroya çok benzer bi gelinlik denemiştim gelinligimi almadan önce çok güzel durmuştuuuu merk ediyorum nsl olcak diye:)düğünden sonra ekliycem kısmetse resimleri:)
merakla beklıoruz cnm hadi bakalım :) cokda fark etceni sanmıorum bence ona yakıstıysa bu gelınlıgede yaksır bolero..peki sen nie gymek istıosun bolero straplez acık olur die mi yoksa hosuna gttgi içn mi?? bende resmlerde deişşiklik olsun die istemişitm biara ama sonradan wzgectim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?