• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Nette Begendigim Nadir Modellerden Biri...

ben tek kelimeyle bayıldım.bolerosu eteğinin tülleri straples olması herşeyi çok güzel bence.ama kızada yakışmış.göğüs kısmı çok güzel durmuş herkeste böle durmaz gibi geliyo .

hoş bir gelinlik diyebiliriz..ama bolerosuna hiç gerek yok..bu arada çok hoş bir kızsın daha güzel modelleri denemelisin ;) daha niceleri sana yakışır..

hoş bir gelinlik diyebiliriz..ama bolerosuna hiç gerek yok..bu arada çok hoş bir kızsın daha güzel modelleri denemelisin ;) daha niceleri sana yakışır..

tatlım o kız ben deilim kuzum :1hug:gelinlik almadan önce internetten begeniyordumda bu da onlardan biri:)bolero böle sitedigmde benim olmuzlarım küçük bu olmaz dedi gelinlikci şimdilik straplez kullancam ama kararsızım:)

tatlım giyen bayana yakışmış belli ama bence üst kısmı fazla uzun bide çok fırfırlı sanki ya... ben olsam giymem yani...

tatlım giyen bayana yakışmış belli ama bence üst kısmı fazla uzun bide çok fırfırlı sanki ya... ben olsam giymem yani...

cnm ben o kol kısmı varya fırfırlı olan onun incesini denedimm çok tatlı duruyor bununki biraz kalın ve kaba olmuşta:)bakalım gelinligimi aldımda bu tarz incesinden yaptırcam gibi ama keisn karar veremedim:)son provada belli olcak:)

her bişeyini beğendim gayet hoş ve o fırfırlar da ayrı bi hava katmış gelinliğe

bu gelinlik zaten kk dan bi arkadasın :) albumlerde war hatta fotosu eklemişti :)

o omuz kısmındaki fırfırlar bolerodan ziyade askı gibi geldi bana ama hoş bir gelinlikmiş bence de..

bu gelinlik zaten kk dan bi arkadasın :) albumlerde war hatta fotosu eklemişti :)

cnm ben bunu "sizden gelenler" diye bi steden gördüm burda varsa rastlamadım :):)kol kısmınııı aşırı begendim hatta gelinligim için gelinlikçiye bu resmi gösterdim bakalım nsl dikcek merak ediyorum begenirsem kulaancam begenmessem straplez giycem:)

ben cok begendim bence bolerosu da cok sik duruyo

Balerosunu sevmedim çok kapatmış yaka kısmını ama gelinlik hoş benimde gelinliğim buna benziyordu. Belden tamamiyle oturuo çok hoş çok seviyorum ben bu modelleri.

cnm ben bunu "sizden gelenler" diye bi steden gördüm burda varsa rastlamadım :):)kol kısmınııı aşırı begendim hatta gelinligim için gelinlikçiye bu resmi gösterdim bakalım nsl dikcek merak ediyorum begenirsem kulaancam begenmessem straplez giycem:)

eewt cnm bende orda gormustum :) ama burda albumlerdede war fotoları conwersli filanda war hatta :) bende burda gorunce aaaaaa dedm burayada uyeymiş bu kız :) gelinlkik gusel ama bolerosuda cok gusel bence klasık deil en azından..yakısrsa kesınlıkle kullan yani cnm :lepi:

eewt cnm bende orda gormustum :) ama burda albumlerdede war fotoları conwersli filanda war hatta :) bende burda gorunce aaaaaa dedm burayada uyeymiş bu kız :) gelinlkik gusel ama bolerosuda cok gusel bence klasık deil en azından..yakısrsa kesınlıkle kullan yani cnm :lepi:

yaaaa bende o dedigim stede görmüştüm hatta dedigin gibi converseli bolerosunu çıakrmış resmi vardı:):):):)
spraiş verdi gelinlikçi bakalım son provada yapcaklar begenirsem kullancam..bu boleroya çok benzer bi gelinlik denemiştim gelinligimi almadan önce çok güzel durmuştuuuu merk ediyorum nsl olcak diye:)düğünden sonra ekliycem kısmetse resimleri:)

yaaaa bende o dedigim stede görmüştüm hatta dedigin gibi converseli bolerosunu çıakrmış resmi vardı:):):):)
spraiş verdi gelinlikçi bakalım son provada yapcaklar begenirsem kullancam..bu boleroya çok benzer bi gelinlik denemiştim gelinligimi almadan önce çok güzel durmuştuuuu merk ediyorum nsl olcak diye:)düğünden sonra ekliycem kısmetse resimleri:)

merakla beklıoruz cnm hadi bakalım :) cokda fark etceni sanmıorum bence ona yakıstıysa bu gelınlıgede yaksır bolero..peki sen nie gymek istıosun bolero straplez acık olur die mi yoksa hosuna gttgi içn mi?? bende resmlerde deişşiklik olsun die istemişitm biara ama sonradan wzgectim :))

merakla beklıoruz cnm hadi bakalım :) cokda fark etceni sanmıorum bence ona yakıstıysa bu gelınlıgede yaksır bolero..peki sen nie gymek istıosun bolero straplez acık olur die mi yoksa hosuna gttgi içn mi?? bende resmlerde deişşiklik olsun die istemişitm biara ama sonradan wzgectim :))

cnmmmm kınada giycegime askı yaptırcammm bizim taraf tutucu biras:)
ama nişanlımın tarafı niye açık demezler:) gelinlikte straplaez kulanabilirm sorun olmaz..nişanlımda kınadada düğündede istedigin gibi giy aşırı açık olmaması şartıyla dedi zaten bende açık giyinmem:)ama gelinlikte bu fırfırlı kola bayıldım aynısındanda denedim çok güzel olduuuuu bide gelinligimin etegide böyle fırfırlı:)çok uyumlu olcak bakalım 2 hafta sonra provaya gitcem ozman bu fırfırdan askı gibi tutturcaklar gelinlige son kes bakıp öyle karar vercem:)

Back