• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Nette Begendigim Nadir Modellerden Biri...

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
nette gelinlik modellerine bakarken rastladım kıslar...bolerosu ve etek kısmının uyumuna bayıldım ..

ayyy bende valla bolerosu hoşuma gittii deişik gelmişti:)sanırım zevksizim ben:):):):)

Nem'ciğim zevkler ve renkler tartışılmaz bana kaba geldi ben daha çok sade gelinlikelrden hoşlanıyorum.Aksine benim gelinlğimde bol taşlıydı

o bolero mu askı mı canım?şık bir gelinlik giyene yakışmış bence vucut yapısına göre tam..

cok buyuk basenleri var gibi gosterir bu model gelini..

Pronovias ın Deusto modeli..gelinlik güzelde gecen senenin modeli oldugu için çok görüldü herkesler giydi..:ecrin_bebek:

fotoğraftaki gelinlik modelini geçen hafta düğünü olan bir arkadaşım giydi o da akay gelinlşkte diktirdi üç milyara patlamış kalçaya sağ tarafa büyük bir broş taktırmıştı o birde işlemesini arttırmıştı bolerosuna gelince sanırım o arkadan bir kurdelayla bağlanıyor ilerleyen saatte çıkarmıştı ama gelinlik gerçekten güzel duruyordu....

begenenide begenmiyenide öpüyorum kıslarrr ...hayırlıı ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)

bunu kanal d dizilerinden bir bulut olsamdaki kız da giymişti... ordan hatırlıyorm bolerosu çok tatlı ya kaydirigubbakcemile2

bunu kanal d dizilerinden bir bulut olsamdaki kız da giymişti... ordan hatırlıyorm bolerosu çok tatlı ya kaydirigubbakcemile2

cnmmm budun sabah tekrarını isliyodum flmin bende gördümm o kısada yakışmıştııı..bu modele saçları toplamak şarttt:)

giyecek olan sensin canım içine sinip beğendiysen sorun yok bence..

benim kadar kararsız olan kimse yoktur heralde cnm:)bugun alyanslarımızı aldıkk taşlı hayatta almam diyodum gittim taşlı aldımm:)kabarık gelinlik sevmem diyodum bu sıralar hoşuma gidioooo sanırımm en sevmedigim modeli gidip alcam düğün zamanı:)

Back