Nette aciklayici bisey bulamadim

Bendede oluyo his kaybı hissetmiyorum bune ya şişme bebek gibi hissediyom bazen kendimi his yok orgazm olamıyorum neyapsam olmuyo adam rahatlasın diye şişme bebeğim sanki bendd hissetmek orgazm olmak istiyorum olmuyo
Hiç öyle düşünmemiştim yani kendimi hiç öyle görmemiştim o kadar moralinizi bozmayın böyle de düsünmeyin demek ki bazı.kadınlarda bu sorun varmış biz bunları da asariz

Normal doğum.yapmadim ve daralma sorunum var yani eşim halen kız gibisin der her seferinde uyuşmuyor ama ya nasıl desem biraz sert davransa hemen uyuşuyor yarim saat his olmuyor ben uyuyana kadar
İliski sırasında uyarılan vajina arada kasılır gevşer ve penisi kavrar. Uzun süren sert ilişkide, bir süre sonra vajina herhalde kendini korumaya alıyor (bu benim yorumum, bende de oluyordu çünkü bu) ve genişleyip gevşiyor, penisi kavramayı bırakıyor ve bir de uyuşuyor. Yavaşlamasını söyleyin, o zaman daha çok hissedersiniz.

Çok teşekkür ediyorum evet böyle de olabilir bu acıdan düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…