Nette aciklayici bisey bulamadim

Snapdelisimiyimneyim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
508
824
Aslında çok rahatsız değilim ama sormak istiyorum ilişki esnasında vajinaniz da uyuşma sıfır his oluyor mu mesela 5 dk sonra his bitiyor bende uyuşuyor doktorluk bir durum mu başına gelen var mi

Anladigim kadariyla vajinaniz genişliyor. Bi muayene olun. Gerekli görürlerse daraltma ameliyati yapılır.
Normal doğum.yapmadim ve daralma sorunum var yani eşim halen kız gibisin der her seferinde uyuşmuyor ama ya nasıl desem biraz sert davransa hemen uyuşuyor yarim saat his olmuyor ben uyuyana kadar

Aslında çok rahatsız değilim ama sormak istiyorum ilişki esnasında vajinaniz da uyuşma sıfır his oluyor mu mesela 5 dk sonra his bitiyor bende uyuşuyor doktorluk bir durum mu başına gelen var mi
Merhaba bende aynıyım 2 yıldır aktif ilişkim var vajınam dardır eşimde dar olduğunu söyler ama bende aynı dakikalar içinde hissi kaybediyorum hiç doktora gitmeyi düşünmedim

Çok özür dileyerek soruyorum ama ben boşaldığını hiç hissetmiyorum siz hissediyormusunuz acaba

Esimin mi eğer eşimi soruyorsanız geri çekilme kullanıyor he doğumdan önce boşalma yaşıyorduk ama hiç hissetmedim ayağa kalktıgımda hissediyordum normalde hiç hissettiğimi hatırlamıyorum

Esimin mi eğer eşimi soruyorsanız geri çekilme kullanıyor he doğumdan önce boşalma yaşıyorduk ama hiç hissetmedim ayağa kalktıgımda hissediyordum normalde hiç hissettiğimi hatırlamıyorum
Ilişki esnasında diyorsunuz his kaybı peki ilişki esnasında orgazm olacağınız zaman mı oluyor eğer öncesinde başlıyorsa his kaybı orgazm olamıyorsunuz demektir bence bu daha büyük bir sorun diye düşünüyorum

Olmuyor. bence ya genişlemeye yada fazla ıslanmaya baglı olabilir bi doktora gidin bide partneriniz size yeterli gelmiyor da olabilir tabi penisi küçükse falan aklıma bu sebepler geldi

Olmuyor. bence ya genişlemeye yada fazla ıslanmaya baglı olabilir bi doktora gidin bide partneriniz size yeterli gelmiyor da olabilir tabi penisi küçükse falan aklıma bu sebepler geldi
Eşimi hissediyorm fazlasıyla yeterli ama sadece uyuşma nedenini merak ediyorum en kısa zaman da uzman doktora danışacağım sanırım bu sıkıntı bir kaç kişi de var

Eşimi hissediyorm fazlasıyla yeterli ama sadece uyuşma nedenini merak ediyorum en kısa zaman da uzman doktora danışacağım sanırım bu sıkıntı bir kaç kişi de var
İllaki vardır sonuçta böyle şeyler dogal tedavisi de vardır mutlaka umarım sorununuz kısa zamanda çözülür

Partnerin hızı yüksekse his kaybı yaşanabilir, daha yavaş hareket etmeyi denesin, bir de birliktelik esnasında kegel egzersizi deneyin girerken gevşetip çıkış anında sıkın kaslarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…